neden işe yaramıyor ilaçlar yetersiz geliyor olabilirkızlar herkese merhaba, bende Demir eksikliği yıllardan beri var , ilaç kullanımı bile etki etmiyor, var mı benim gibi anemi problemi olan aştınız mı ?, ek olarak Bilgili kk hatunları vitamin ilaçları kullanıyor musunuz ? Zararlı mı sizce?
Demir hapı alsan bile vitamin eksikliği varsa aldığın Demir ilacı çözülmediği için kansızlık devam edermiş. Bir doktor bana hem Demir hem de vitamin vermişti. Bu sayefe epey toparladım. Yeşil yapraklı sebzeler, et ürünleri, yumurta ve pekmez iyi geliyor ayrıcakızlar herkese merhaba, bende Demir eksikliği yıllardan beri var , ilaç kullanımı bile etki etmiyor, var mı benim gibi anemi problemi olan aştınız mı ?, ek olarak Bilgili kk hatunları vitamin ilaçları kullanıyor musunuz ? Zararlı mı sizce?
Benimde ayni sorunum var yıllardır hep halsiz ve yorgunum demir hapım var ama ağzıma balık tadı verdiği için hep almayi bırakıyorum en son demirim 37 idi
Aaa sizinki gerçekten düşükmus geçmiş olsun. Peki hamilelik sırasında alınabiliyor mu demir haplari?Bende de vardı 3 ay günde 1 feramat kullandım ona rağmen anca 4 ten 11 e çıkmıştı, 1 ay bıraktım 7 ye düşmüştü. Doktora gittim günde 2 adet ferro sanol verdi onu kullanıyorum.
Sizin yine iyimiş benim 4 tü
Alıyorum valla doktor herhangi bir şey demedi.Aaa sizinki gerçekten düşükmus geçmiş olsun. Peki hamilelik sırasında alınabiliyor mu demir haplari?
Anladım canım sağol.Alıyorum valla doktor herhangi bir şey demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?