- 27 Mayıs 2015
- 312
- 179
-
- Konu Sahibi yarimkalansessizlik
cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim..Neden sürekli özür dileme gereği duyuyosun madem senin haklı olduğun konular varsa...Dileme özür falan fazla alıştırmış seni özür diletmeye..Kendi hatasını anlamasına vakit vermeyip hemen özür diliyorsun sanırım
cevabınızdan sonra araştırdım. narsistlik demek biraz ağır olur ama en azından başlangıcı diyebilirim. yanıtınız için çok teşekkür ederimNarsistlik var sanırım biraz.
canım, küçükken yaptırmış ailesi. tabii zaman geçtikçe değişiklik göstermiştir ama yetişkinlere test yapmıyorlar. yanıtına güldüm ama :)canım eşine ıq testi de mi yaptırdın :))) ben yaptırsam garanti en düşüğü çıkar.hep sen biliyosun diyo bana.ama aynı tarif ettiğin gibi hep haklı olmya çalışıyo.he de geç napcan :)))
çok haklısınız ama oturup konuşmayı çok denedim. sanırım yaşımdan dolayı oluyor bu ama maalesef konuştuğumuz her seferde işin sonunda yine haklı olduğunu sanıyorÖzür dilemek bir kenara vicdansız lafını yedirebilmek ve bidaha tekrarlanmaması için elimden geleni yapardım. Siz her seferinde özür dileyen taraf olursanız bu bir rutine bağlar ve asla sorunları çözmez. Bunu eşinize anlatmanız gerek.
eşim değil de sevgilim diyelim.canım ben bişey anlatıyorum mesela tamam uzatma gamze diyo sonra bana bi geliyolar .bişey demiyorum gülüp geçiyorum ama .3 -4 kez yapıncada çok fena tepki veriyorum bu sfer o gülüp geçiyo :) narsist mi diye sormuş ya bi arkadaş he işte narsist de aynı zamanda hep ben biliyorum kimse bişeyden anlamıyo gibi davranıyo.karakter bu değiştiremeyiz gibicanım, küçükken yaptırmış ailesi. tabii zaman geçtikçe değişiklik göstermiştir ama yetişkinlere test yapmıyorlar. yanıtına güldüm ama :)
öyle ama tamam deyip geçtikçe içimde birikiyor. ötelemektense çözüm bulmak istiyorum. ileride ona karşı hislerime zarar vermesinden korkuyorum.
peki siz eşinize nasıl yaklaşıyorsunuz, özellikle kavga anlarında ve sonrasında?
peki böyle bir evlilik ne kadar sürer ki bir süre sonra "off yeter " diyeceksin bırak isterse 10 gün konuşmasın anlasın azıcık dünyanın onun etrafında dönmediğinicevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim..
özür dileme sebebim, kavga sonlandıktan sonra onun benden beklediği özür süresinin yani dargınlık süremizin ben özür dilemeden bitmemesi. yani ben 1 hafta özür dilemezsem, 1 hafta soğuk davranır, işteyken pek aramaz, gülmez.
eşimi çok seviyorum, herkes gibi. her geçen süre bana zarar veriyor..
çok haklısınız ama oturup konuşmayı çok denedim. sanırım yaşımdan dolayı oluyor bu ama maalesef konuştuğumuz her seferde işin sonunda yine haklı olduğunu sanıyor
canım, küçükken yaptırmış ailesi. tabii zaman geçtikçe değişiklik göstermiştir ama yetişkinlere test yapmıyorlar. yanıtına güldüm ama :)
öyle ama tamam deyip geçtikçe içimde birikiyor. ötelemektense çözüm bulmak istiyorum. ileride ona karşı hislerime zarar vermesinden korkuyorum.
peki siz eşinize nasıl yaklaşıyorsunuz, özellikle kavga anlarında ve sonrasında?