Kızlar bir koku bağımlısı olarak ben parfüm parfüm kokmayı sevmiyorum. Temiz , doğal ve şampuan gibi kokulardan hoşlanıyorum. Benim gibi olanlar var ise kullandıklarımızı paylaşalım. Ben bazılarının orjinal bazılarının bargello ve mad gibi muadillerini kullandım.
Losyon olarak Yves Rocher vanilyalı vücut losyonu kullanıyorum çok güzel nem veriyor ve aşırı güzel süt gibi kokuyor tenim.
Pudra kokusu istediğim zaman Cacharel Noa parfüm veya Chloe love kullanıyorum. Baya pudralı bebek gibi kokuyor.
Yoğun vanilya istediğim zaman Victoria's Secret Tease Crème Cloud. Resmen bulutların üzerinde vanilya şişesi gibi kokuyor bağımlısıyım. Mad muadili başarılı.
Meyveli şampuan gibi kokmak istediğim zaman Burberry Her. Kırmızı meyveler kokuyor elidor şampuanı gibi.
Genellikle çok güzel kokuyorsun iltifatı alıyorum kızlar. Tabii en önemlisi duşu aksatmamak, içeriği temiz deodorant (yves rocher veya isana olabilir) , daha sonra teninize uyan bir parfüm seçmek. Ben baya beyaz tenliyim kendime laktonik süt gibi kokuları yakıştırıyorum. Öneriler varsa paylaşalım.