Sil bence silmesen yanlış anlarHerkese merhaba direk konuya girmek istiyorum. Eski sevgilimle aylar önce ayrıldık fakat birbirimizi silmedik. Normalde ben direkt silerim fakat uzun süre sosyal medyamı dondurmuştum o yüzden aklıma gelmedi onu silip de dondurmak. Açtıktan sonra da onu silersem eminim ki bunu bir trip ya da tepki olarak algılayacak, ondan bir şey beklediğimi ama adım atmadığı için tepki olarak sildiğimi düşünecek daha önce de böyle uzun ayrılıklar yaşamıştık. Ben artık onu istemiyorum bu konuda netim. Her yerden sessize aldım bu sefer kendi hesabımda bir şeye bakacakken onun profilini görüyorum, story atmış olduğunu görüyorum (izlemiyorum). Böyle şeylerden rahatsız olmaya başladım bunu sizce nasıl aşabilirim? O benim her hikayemi izliyor, her fotoğraf attığımdada beğendiğini görüyorum bildirimlerden. Halbuki öyle arkadaş gibi de ayrılmadık, amacını da çözemiyorum. Ben izlemiyorum, bakmıyorum ama zamanında bana çok çok kötü şeyler yaşattı onunla ilgili içimde bir rahatsızlık hissi var. Eminim ki her yerden engellesem dahi bu his devam edecek ayrıca çok önemli biriymiş gibi ondan rahatsız olmak beni daha da sinirlendiriyor. İçimdeki rahatsızlık hissi geçmiyor. Bana bunları aşmak için ne önerirsiniz? Yapıcı fikir ve yönlendirmeniz varsa çok mutlu olurum.
Sosyal medya zehiri..Herkese merhaba direk konuya girmek istiyorum. Eski sevgilimle aylar önce ayrıldık fakat birbirimizi silmedik. Normalde ben direkt silerim fakat uzun süre sosyal medyamı dondurmuştum o yüzden aklıma gelmedi onu silip de dondurmak. Açtıktan sonra da onu silersem eminim ki bunu bir trip ya da tepki olarak algılayacak, ondan bir şey beklediğimi ama adım atmadığı için tepki olarak sildiğimi düşünecek daha önce de böyle uzun ayrılıklar yaşamıştık. Ben artık onu istemiyorum bu konuda netim. Her yerden sessize aldım bu sefer kendi hesabımda bir şeye bakacakken onun profilini görüyorum, story atmış olduğunu görüyorum (izlemiyorum). Böyle şeylerden rahatsız olmaya başladım bunu sizce nasıl aşabilirim? O benim her hikayemi izliyor, her fotoğraf attığımdada beğendiğini görüyorum bildirimlerden. Halbuki öyle arkadaş gibi de ayrılmadık, amacını da çözemiyorum. Ben izlemiyorum, bakmıyorum ama zamanında bana çok çok kötü şeyler yaşattı onunla ilgili içimde bir rahatsızlık hissi var. Eminim ki her yerden engellesem dahi bu his devam edecek ayrıca çok önemli biriymiş gibi ondan rahatsız olmak beni daha da sinirlendiriyor. İçimdeki rahatsızlık hissi geçmiyor. Bana bunları aşmak için ne önerirsiniz? Yapıcı fikir ve yönlendirmeniz varsa çok mutlu olurum.
sessize aldığınız birinin story atmış olduğunu nasıl görüyorsunuz?Her yerden sessize aldım bu sefer kendi hesabımda bir şeye bakacakken onun profilini görüyorum, story atmış olduğunu görüyorum (izlemiyorum).
Herkese merhaba direk konuya girmek istiyorum. Eski sevgilimle aylar önce ayrıldık fakat birbirimizi silmedik. Normalde ben direkt silerim fakat uzun süre sosyal medyamı dondurmuştum o yüzden aklıma gelmedi onu silip de dondurmak. Açtıktan sonra da onu silersem eminim ki bunu bir trip ya da tepki olarak algılayacak, ondan bir şey beklediğimi ama adım atmadığı için tepki olarak sildiğimi düşünecek daha önce de böyle uzun ayrılıklar yaşamıştık. Ben artık onu istemiyorum bu konuda netim. Her yerden sessize aldım bu sefer kendi hesabımda bir şeye bakacakken onun profilini görüyorum, story atmış olduğunu görüyorum (izlemiyorum). Böyle şeylerden rahatsız olmaya başladım bunu sizce nasıl aşabilirim? O benim her hikayemi izliyor, her fotoğraf attığımdada beğendiğini görüyorum bildirimlerden. Halbuki öyle arkadaş gibi de ayrılmadık, amacını da çözemiyorum. Ben izlemiyorum, bakmıyorum ama zamanında bana çok çok kötü şeyler yaşattı onunla ilgili içimde bir rahatsızlık hissi var. Eminim ki her yerden engellesem dahi bu his devam edecek ayrıca çok önemli biriymiş gibi ondan rahatsız olmak beni daha da sinirlendiriyor. İçimdeki rahatsızlık hissi geçmiyor. Bana bunları aşmak için ne önerirsiniz? Yapıcı fikir ve yönlendirmeniz varsa çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?