• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sürekli gittiğim kuaforum saclarım rezalet hale getırdı

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
merhaba arkadaşlar saçlarımın dip röflesi gelmişti,uzun süreden beri gittiğim kuaförüme gittim..diplerimi daha önce koyu tona boyatmıstım cırkın durmasın dıye ;nasıl olduysa benım her zaman dıplerımı koyu renge boyamamı soyleyen kuaforum aa neden bu kadar koyu once dıplerını boyayalım dedı tamam dedım..boyadık..sonra rofle atacaktı dedım dıp uc mu atalım yoksa tamamen mı dıp dedım sıze bırakıyorum ..tamam dıp uc atalım dedı..saclarım platın bıle degıl beyaz oldu sonra paketlerı actı ;cıla attı ıyıce turunculastı neyse fon fılan cıktım kuaforden..tenım de ole acık degıl..ıgrenc sabahı zor ettım gıtım benım saclarımı yapan kuafor ızınlı..baska bırı var cıla atalım dedı ama cıla ıle ıyıce rofleler kayboldu tamamen sarı bır renk cıktı ortaya ..ıcıme sınmedı aralara cok hafıf koyu balyaj gıbı ton atalım dedık ve sonuc berbat herkesın bayıldıgı roflem ..arada cart sarıların oldugu tam on tarafta sımsıyah bır sac tutamının oldugu bır hale geldı neymıs akarmıs bunun neyı akar..sacım cok ıslem gordu artık bnun uzerıne bısey de yaptıramam barı aradakı koyulukla r bıraz acılsa..ne yapabılırım acılması ıcın aradakı renklerın...ve bu sacı eskı rofleme nasıl cevırırım

öncelikle geçmiş olsun diyorum bir bayanın başına gelebilecek en felaket olaylardan biridir saçlarının yanması..ancak uzun bi süre hiç bir işlem yapmazsanız saçlarınız açısından daha iyi olacaktır eğer dışarı çıkılmayacak kadar kötüyse bence koyu bir renge boyayın bir süre koyu saç rengi kullanın zamanla yavaş yavaş açın rengini derim ben zira onca işlemden ve o renklerden sonra eski röflenizi hemen yakalayamazsınız diye düşünüyorum..

Back