- Konu Sahibi Sirine_4553
merhaba arkadaşlar saçlarımın dip röflesi gelmişti,uzun süreden beri gittiğim kuaförüme gittim..diplerimi daha önce koyu tona boyatmıstım cırkın durmasın dıye ;nasıl olduysa benım her zaman dıplerımı koyu renge boyamamı soyleyen kuaforum aa neden bu kadar koyu once dıplerını boyayalım dedı tamam dedım..boyadık..sonra rofle atacaktı dedım dıp uc mu atalım yoksa tamamen mı dıp dedım sıze bırakıyorum ..tamam dıp uc atalım dedı..saclarım platın bıle degıl beyaz oldu sonra paketlerı actı ;cıla attı ıyıce turunculastı neyse fon fılan cıktım kuaforden..tenım de ole acık degıl..ıgrenc sabahı zor ettım gıtım benım saclarımı yapan kuafor ızınlı..baska bırı var cıla atalım dedı ama cıla ıle ıyıce rofleler kayboldu tamamen sarı bır renk cıktı ortaya ..ıcıme sınmedı aralara cok hafıf koyu balyaj gıbı ton atalım dedık ve sonuc berbat herkesın bayıldıgı roflem ..arada cart sarıların oldugu tam on tarafta sımsıyah bır sac tutamının oldugu bır hale geldı neymıs akarmıs bunun neyı akar..sacım cok ıslem gordu artık bnun uzerıne bısey de yaptıramam barı aradakı koyulukla r bıraz acılsa..ne yapabılırım acılması ıcın aradakı renklerın...ve bu sacı eskı rofleme nasıl cevırırım