Sürekli gaz çıkarmak gebelik belirtisi midir ?

ivomili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
42
36
Arkadaşlar merhaba,
30 eylül sat henuz regl olmadım korunmuyorum gebelık düşündüğüm için ben sindirim problemi olmayan biriyim herkes gibi yedıgim içitigim seylere gore sıkışma olabılıyor ancak son bir haftadır neredeyse saat başı sıkışıklık ve cıkarma yaşıyorum gebelık belirtilernde bagırsak hareketlenmelernden dolayı kuru gaz varmıs yani hava atıyorum sanki dısarı gebeliği bu belirtiden anlayan var mı gogus agrısı vs cekmıyorum suan en belirgin bu eger belirti yaşıyorsam

Ben sık idrar ve karnımdaki gazdan anlamıştım . Dışarı çıkış çok yoktu ama karnım inanılmaz hareketliydi

Dedigin gibi karnımda da hareketlilik var gogsum normalde bir hafta oncesinden agrımaya başlar agrımıyor gariplik hissediyorum inş beklemedeyim teşekkür :dua:

Arkadaşlar merhaba,
30 eylül sat henuz regl olmadım korunmuyorum gebelık düşündüğüm için ben sindirim problemi olmayan biriyim herkes gibi yedıgim içitigim seylere gore sıkışma olabılıyor ancak son bir haftadır neredeyse saat başı sıkışıklık ve cıkarma yaşıyorum gebelık belirtilernde bagırsak hareketlenmelernden dolayı kuru gaz varmıs yani hava atıyorum sanki dısarı gebeliği bu belirtiden anlayan var mı gogus agrısı vs cekmıyorum suan en belirgin bu eger belirti yaşıyorsam
Ben onu doktorasını sordum iki şekilde dedi bir hızlı yemek yerinde çok hava giriyomus migde ye ikinci ise bağışıklık sistemini zayıflığından olabiliyormuş nefesi çok hızlı alınca migde'de hava birikimi oluyormuş öyle olsa ben kaç aydır hamile olurdum maalesef değilmiş kaç doktor aynısını söyledi ama yinede sen gecikme varsa test yap emin ol inşallah ben yaniliyorumdur..

çok sık olması beni düşündürdü çnkü hiç yaşamadgm bsey. Ama bu da bi sebep olabilir belki :KK51:

çok sık olması beni düşündürdü çnkü hiç yaşamadgm bsey. Ama bu da bi sebep olabilir belki :KK51:
Benim sancıyla beraber vardı gaz problemi doktora gittim hamileyim diye gitmiştim evdeki testte pozitif çıkıyordu hastaneye acile gittim kan testim 3.19 du gebelik yok dedi ultrasonda sag tarafımda aşırı gaz var ondan sancım denildi ama o ay hamileydim batırma 1 hafta vardı

X