- 18 Ocak 2020
- 5
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi Saribeybisi55
-
O şikayet bende de var asla geçmiyorArkadaşlar Mirena koruma yöntemi ile korunuyorum evli değilim sürekli akıntı şikayetim var fitil kullanmaktan çok sıkıldım geçmiyor simir testinde candida mantarı çıktı Samsunda bana önerebileceginiz doktor varmı?
Özellikle bu kış birde kansere çeviriyor cinsel hayatım nerdeyse yok gibi ne yapacağız böyleO şikayet bende de var asla geçmiyor
Bilmiyorum kii. Ben de böyle bi konu açmıştım ama kadınların çoğu bu konudan dertli. Doktor çoğuna fitil vermiş. Yine aynıymış.Özellikle bu kış birde kansere çeviriyor cinsel hayatım nerdeyse yok gibi ne yapacağız böyle
Aynen öyle kendimden tiksindim bu fitil kullanmak sağlıklmı acaba koku yok cökelek gibi bitkisel bi öneri olsada kullansakBende de var. Fitil kullanıyorum. Bi kutuyu yeni bitirmiştim daha. şimdi tekrar verdi günde iki kez kullanıyorum. Kışın mı artıyodur nedir anlamadım. Kaşıntı yok şükür ama akıntı çok oluyo.
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi sana hakkaten mucizevi bir krem öneriyorum coresatin! Yeşil renkli küçük kavanozda kortizonsuz,vajinanın florasını bozmayan ve ordaki bakterileri öldüren bir krem.Bana eczacım önermişti 2 gün kadar kısa bir sürede etkisini görmüştüm. Umarım sende de hızlıca işe yarar :)
Gerçekten mi benim de mantarim var da ilişkiden sonra daha beter oluyorum , coresatin alsam diyorumIliskiden sonra idrarinizi mutlaka yapin o zaman tekrarlamaz bi de limonlu su cok ise yariyor
Limonlu su icilcek baya iyi geliyor o merhemi bende duydum iyiymis ama kullanmadim travazol kullandim o da iyi hemen kesiyor kasintiyi vsGerçekten mi benim de mantarim var da ilişkiden sonra daha beter oluyorum , coresatin alsam diyorum
Ben de şuan onu kullaniyorum ama bir faydasını göremedim yaLimonlu su icilcek baya iyi geliyor o merhemi bende duydum iyiymis ama kullanmadim travazol kullandim o da iyi hemen kesiyor kasintiyi vs
Sistit değil miydi onda da mı yapmak gerekiyormuş? Teşekkür ederim. Bu bilgi için canım:))Iliskiden sonra idrarinizi mutlaka yapin o zaman tekrarlamaz bi de limonlu su cok ise yariyor
Canim ikisi zaten hemen hemen ayni sey zatenSistit değil miydi onda da mı yapmak gerekiyormuş? Teşekkür ederim. Bu bilgi için canım:))
Bilmiyorum yaa etraftan duydum evli olmadığım içinCanim ikisi zaten hemen hemen ayni sey zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?