• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli enfeksiyon akıntı

Saribeybisi55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
5
2
1
35
Arkadaşlar Mirena koruma yöntemi ile korunuyorum evli değilim sürekli akıntı şikayetim var fitil kullanmaktan çok sıkıldım geçmiyor simir testinde candida mantarı çıktı Samsunda bana önerebileceginiz doktor varmı?

Bende de var. Fitil kullanıyorum. Bi kutuyu yeni bitirmiştim daha. şimdi tekrar verdi günde iki kez kullanıyorum. Kışın mı artıyodur nedir anlamadım. Kaşıntı yok şükür ama akıntı çok oluyo.

Bende de var. Fitil kullanıyorum. Bi kutuyu yeni bitirmiştim daha. şimdi tekrar verdi günde iki kez kullanıyorum. Kışın mı artıyodur nedir anlamadım. Kaşıntı yok şükür ama akıntı çok oluyo.
Aynen öyle kendimden tiksindim bu fitil kullanmak sağlıklmı acaba koku yok cökelek gibi bitkisel bi öneri olsada kullansak

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi sana hakkaten mucizevi bir krem öneriyorum coresatin! Yeşil renkli küçük kavanozda kortizonsuz,vajinanın florasını bozmayan ve ordaki bakterileri öldüren bir krem.Bana eczacım önermişti 2 gün kadar kısa bir sürede etkisini görmüştüm. Umarım sende de hızlıca işe yarar :)

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi sana hakkaten mucizevi bir krem öneriyorum coresatin! Yeşil renkli küçük kavanozda kortizonsuz,vajinanın florasını bozmayan ve ordaki bakterileri öldüren bir krem.Bana eczacım önermişti 2 gün kadar kısa bir sürede etkisini görmüştüm. Umarım sende de hızlıca işe yarar :)

Gerçekten mi benim de mantarim var da ilişkiden sonra daha beter oluyorum , coresatin alsam diyorum 😌
Limonlu su icilcek baya iyi geliyor o merhemi bende duydum iyiymis ama kullanmadim travazol kullandim o da iyi hemen kesiyor kasintiyi vs

Bendede vajinal enfeksiyon vardi antibiotik kullandim ve gecti metronizadol icerikli bi antibiotik

Back