Sürekli emmek istiyor

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
83
45
Kızlar benim bebek habire emmek istiyor. Memeden çekince bangır bangır bagırıyor. İnsanı tedirgin ediyor. Sonra dayanamayıp meme veriyorum ve hemen susuyor. Karnı tok ama yinede emiyor. Memeden çekince yine aglıyor. Yani normalmi bilemiyorum. Sizde durum nasıl ? Beni çok yoruyor, ne yapabilirim acaba ? Emzik mi kullansam, ama onuda vermek istemiyorum.
Bu arada 40günlüğüz :)

Ben emzik kullanılması taraftarıyım bi sürü de aldım inşallah kullanmak nasip olur :)

Gaz sancisi varsa eger sizi emmek ister surekli cunku baska nasil başedebilir bilemez tek bildigi sizi emmek su an. Karnina masaj yapin gaz hareketleri yapin omzunuza alip gezdirin rahatlar inşallah

Bebek, lohusanin yaka ignesidir. Bu sürec devam edecek, daha dünyaya yeni geldi annesi, sana sarılıp medet umuyor. Emmek sadece beslenme ile ilgili değil, güven duygusu için, bağlanma için de emer. 1 buçuk saat emzirdiğimi biliyorum 2 aylikken. Bazı bebekler böyle. Allah sağlıkla büyütmeyin nasip etsin.

Canım benimde öyleydi. Saatlerce kalırdı 2 kızımda. Bide sürekli memede ama o emiyor Bi o kadar dinleniyor tekrar emiyor. Bide tam gazlı zamanlar, varsa bebeğinde de gaz muhtemelen ondan çok kalıyordurda. Ah kuzuş nasıl güzel süt kokuyordur, bide emerken o çıkardıkları sesler Allah bağışlasın canım Rabiim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Emziğe alıştırın çok rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…