Bebek Beslenmesi Sürekli emmek isteyen bebeğim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

HaticLitvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
25
15
33
Merhabalar hanımlar. Kızım 3 buçuk aylık olmasına rağmen çok sık görüştüğümüz ailelerimizin evinde onların kucağında çok mutsuz oluyor. Sadece benim kucağımda mutlu sürekli de emmek istiyor. Kistik fibrozis teşhisi kondu ama çok şükür belirtilerin hiç biri yok sürekli kontrole gidip gelicez. Kızımın emmeye bu düşkünliğü normal miç mutsuz bi bebek olmasını istemiyorum. Sürekli emziriyorum ama şaşıp kalıyorum bazen.

Benim bebegim suan 6. ayında ancak emmeden biraz uzaklasabildi. 2 ve 3. aylarında kucagimdan inmezdi hep emerdi ben cok dogal buldum bu durumu.. :) ve de sürekli emmek istedigi icin baskasinin kucaginda durmuyordur zaten. Biraz sabredin zamanla azaliyor istekleri :)

Çok teşekkür ederim. Böyle teskinlere muhtaç kalıyor insan. Etrafımdan o kadar çok eleştiri duyuyorum ki. Yok kucağa alıştırmışım yok meme delisi yapmışım. Napiyim çatlasın mı çocuk kucağıma almiyim sürünerek bulsun beni . Hay Allahım.

Rica ederim :) bebek konusunda etrafa biraz sagir olmak gerekiyor cogu zaman :) neyin dogru oldugunu siz bilirsiniz zaten annesisiniz sonucta :) sizden iyi kimse bilemez :)

Çok normal bebeğiniz henü çok küçük. Daha dış dünyaya bile yeni yeni alışmaya çalışıyor, annenin kokusunu tenini hissetmek istemesi çok doğal. Siz etrafın sözüne bakmayın :)

Surekli emzirin ne guzel bu durumdan mennun olun bence. Bende surekli emzirmek istiuorum.ama oglum.emmiyor maleaef

Çok geçmiş olsun kistik fibrozis teşhisi konuldu demişsiniz nasıl konuldu ter testi yaptırdınız mı
Etraf hep konuşur zaten duymayın bana da çok söylediler kucağa alıştırmışım anne kokusu almış durmazmış diye.bebekken kucağımdan indirmedim sürekli de emdi. 1bucuk yaşında şimdi evdeyken hala sürekli tepemde ve emer :) ama başkasıyla dışarı gider beni hiç aramaz zamanla anneden bağımsız olmaya başlıyorlar o zaman da özlüyorsun

Surekli emzirin ne guzel bu durumdan mennun olun bence. Bende surekli emzirmek istiuorum.ama oglum.emmiyor maleaef
yaramaz kuzu ya bak sen. Niye emmiyor peki bu konuda yardım almayı düşündünüz mü emzirme danışmanları var çok aktifler instagramda takip ediyorum. Emzirenanne hesabı

Sağolun. Topuk kanında değerleri yüksek çıktı. Ter testi yapıldı normaldi ama genetik sonucumuzda kesin olarak teşhis konduç ama hamdolsun kanda veya vücutta bi etkileşim oluşturmayacak türüymüş.
eylülde okula başlamam lazım öğretmenim. Mecbur bırakıp gidicem bu kadar bağlıyken nasıl ayrılırız onun derdindeyim

yaramaz kuzu ya bak sen. Niye emmiyor peki bu konuda yardım almayı düşündünüz mü emzirme danışmanları var çok aktifler instagramda takip ediyorum. Emzirenanne hesabı
Bende bir grubu takip ediyrm sosyla medyadan ama taktiklerinden bir sonuc alamadim malesef. Emme me sikintimiz soyle emiyor ama memede uyuyor 2 dk celip uyiyor ac bile olsa emmiyor dolayisyla karni doymuyor. Uyariyorum ama bir kac cekip yine daliyor

Bende bir grubu takip ediyrm sosyla medyadan ama taktiklerinden bir sonuc alamadim malesef. Emme me sikintimiz soyle emiyor ama memede uyuyor 2 dk celip uyiyor ac bile olsa emmiyor dolayisyla karni doymuyor. Uyariyorum ama bir kac cekip yine daliyor

Ne kadarlık çok küçükse normal bi de bebeğinizi emzirmeden önce bi 4 dk falan sütünüzü sağmaya çalışın çünkü ilk 4 dk da bebeklere uyku hormonu salgılatan bir madde oluyor sütte . 4. Dakkadan sınra doyuruxu yağlı tabakası iniyor.çok da küçük değilse Mutlaka doktorunuza söyleyin bu durumu

45 gunluk doymadigi.icin surekli memede ilk sutun kaldigini pek sanmiyrm ama. Memeyi tutmaya tutuyorda uyuyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…