• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli duman kokusu???

janejune

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
668
1.268
113
44
3 gündür burnumda sürekli ortamda is- duman kokusu varmış hissi yaşıyorum. Başkalarına soruyorum, öyle bi şey hissetmediklerini söylüyorlar. Böyle nefes almak için derin soluyorum arada... Böyle bi şey yaşayan var mı??

3 gündür burnumda sürekli ortamda is- duman kokusu varmış hissi yaşıyorum. Başkalarına soruyorum, öyle bi şey hissetmediklerini söylüyorlar. Böyle nefes almak için derin soluyorum arada... Böyle bi şey yaşayan var mı??
sorununa bir care bulabidinmi cunku ayni derdi ben de cekiyorum. Burnumda surekli is ve duman kokusu. Genzim.yaniyor. ve benden baska hisseden yok🤔

sorununa bir care bulabidinmi cunku ayni derdi ben de cekiyorum. Burnumda surekli is ve duman kokusu. Genzim.yaniyor. ve benden baska hisseden yok🤔
Birkaç gün sonra kendiliğinden geçti. Sonra bir daha bir günde gecti. Sonra bir daha. Ve fark ettim ki bu olduğunda fırında bir şey pişiyor ve onun kokusu beni rahatsız ediyor ve siniyor

Back