Sürekli devam eden kalp ağrısı

ruyaguclu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
6
1
1
34
Hanımlar selam,

ara ara kalbime ağrılar giriyor korona dönemi başlamadan hastaneye gittim temiz çıktı herşeyim sonra ağrı devam etti korona sebebiyle gidemedim. Ne yapmam gerekiyor kan testim, holter sonucum hepsi iyi çıktı ama hala ağrımaya devam ediyor. Bazen kalbimin tam üstünde bazen de göğüsümün çeşitli bögelerinde oluyor. Şiddetli olmasa da hafif hafif giriyor ve bu beni çok korkutuyor. E hastaneye de gidemiyorum

hıc sırtına masaj yaptırmayı kasları yumusatmayı denemıs mıydın? Bazen kalp sanabılıyoruz kas agrısı kaburgada ve gogus kafesindeyken . Yanlıs kalp temız cıktı dedıgın ıcın dıyorum

Anksiyeteden de olabilir genelde gogus agrilarinin %90i kalpten kaynakli olmuyormus buyuk ihtimal kas agrisidir sirt agrisi gogsune vuruyor da olabilir benim oyle olmustu yattigin yerden stresten hareketsiz kalmaktan da olabilir bir cok sebebi var yani ama kalp degildir

Aynı durumu uzun süre yaşadım sonra sorunum daha da artmaya başladı kalp krizi diyerek gece gündüz hastaneleri gezdim sonuç panik atak + anksiyete bozukluğu teşhisi kondu

.çok sık kullanılan cep telefonundan dolayı
Yaydığı zararlı frekans ile alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…