arkadaşlar 22 aylık bebeğim var Altını değiştirdiğim halde yanıma gelip altını gösterip Çiş diyor. Son zamanlarda çok yapmaya başladı Bunu, ne istediğini anlayamıyorum tecrübelerinizden faydalanmak istedim
arkadaşlar 22 aylık bebeğim var Altını değiştirdiğim halde yanıma gelip altını gösterip Çiş diyor. Son zamanlarda çok yapmaya başladı Bunu, ne istediğini anlayamıyorum tecrübelerinizden faydalanmak istedim
Bez den sıkılmış artık annesi:) tuvalet eğitimi verebilirsiniz, artık çişini söyleme vakti gelmiş. Benim kızımda öyleydi, bezi çıkarttıktan birkaç gün sonra öğrendi çişini söylemeyi.
belkı usutmustur ıdrar yolu enf falan olmustur. yapsak da bıtmıyormus hıssı verır ya. o olasılıgı da bı dusun derım . hıc cocuk buyutmedım o yuzden baska bısey aklıma gelmedı
O zaman çişini tuvalete yapmak istiyordur belkide hemen bi tutsaniz belki yapar kimi cocuk cok erken başliyo tuvalete.bence bu firsati bi degerlendirin derim en azundan kendi istiyo zorlama olmadan.bide geceleri çis yapiyo mu uykuda.buda tuvalet aliskanligi icin önemli kuru uyaniyosa birakmaya hazirlaniyo demekki