- 21 Haziran 2022
- 115
- 94
- 25
- Konu Sahibi BethLegends
Merhaba kızlar bu durumu yaşayanlar varmı ? ben bir kez düşük yaşadım 9 haftalıken Martın 7 sinde. Bekleyemedik o pskolojiyle tekrar bebek istedik . Mayısda klomen ilacına başladım temmuzda aşılanma ovitrelle iğnesi oldum. Döllenme olmadlı .O kisti eritmeye 3 ayım gitdi ellanite sonrada 2kutu cyclo progynova kullandım. Eylülde 2ci aşılama denemem oldu yine klomen +ovitrelle yaptk yumurta çatlamadı diane35mg ilacı içdim eridi kist. 3cü denemem Kasımın 21 i bir iğneyi 23 ikinciyi bu sefer dr dozası yüksek olan iğne yazcam dedi, klomen+pregnil 5000 (2tane) kullandım. Ve tutmadı kist oluştu ben kontrole bu dr gitmedim . Ben düzenli adet oluyorum. Eşim farklı dr gidelim dedi gitdik. Dr bize kızdı bende hiç bir sorun yokken 1 senede 1defa yapılmasl gereken tedaviyi yapmış diğer dr. Kistim 5 cm olmuş . Bu yeni dr dediki biz bebek olmuyorsa boruları kontrol etmeliyiz . 9aydır hiç ara vermeden denedim olmadı . Drum sürekli aşılama yapmak kanser hastalığını tetikkıiyor dedi bide yaşım 23 . Aşılama sürekli yapıyordum yha olmafıkca dahada hırslanıyordum. İlk drmda bana bunun zararlarını söylrmedi . Aşırı kilo aldım 55 kiloyken 67 oldum sürekli hormon ilaçları içdiğim için olduğunu söylediler. Hiç aşılanma trdavisinden sonuç almayıp boru kontrolu etdiren oldumu?
Kusura bakmayn azerbaycanlıyım kendimi doğru ifade ede bilmediyseç özür dilerim..
Kusura bakmayn azerbaycanlıyım kendimi doğru ifade ede bilmediyseç özür dilerim..