dr.çok önemli arkadaşlar..kızım ortakulak oldu..benimde elim yüreğimin başında aman bişey olacakta tekrarlayacak diye..geçenlerde hafif hastalık belirtisi göstermeye başladı korktum eve yakın bi özel hastane vardı dedim acilde bi kulağına bide boğazına baksınlar..gittik..salak herif kulagına baktı sıvı birikmesi başlamış dedi..bogazında da hafif kızarıklık var dedi..dedik ee..hemen oturdu antibiyotik yazıyorum..kızım 2 yaşında..neyse dedik sen o kalemi receteyi bi tarafına kaldır biz herzaman gittigimiz hastanenin aciline gidelim..adam baktı kulağında kir var sadece dedi..bogazında çok hafif kızarıklık var ama bişey yapılacak seviyede değil bir kaşık calpol verin uyumadan önce yeter dedi..çıktık eve geldik kızımda ortakulak falan olmadı..öbür salağa kalsak kızım boştan yere antibiyotik içecekti..
UMCA diye bitkisel bi ilaç var..ilaçta değilmiş ama eczanede satılıyo..ona çok iyi diyolar..bebişiniz ne kadarlık bilmiyorum ama bi onu araştırın..ben 3 yaşını falan geçsinde öyle içirmeyi düşünüyorum..