sürekli akıntı??

bahar5mevsim

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
94
20
288
meraba arkadaşlar ben devamlı akıntıdan şikayetçiyim günlük ped kullanmadan duramıyorum. öyle ki günde 2-3 kere günlük ped degıstırdığım oluyor. beyaz sarımsı arası bı renkte bazen de sümük kıvamında . yani idrar damlası şeklinde değil. sizce bi sorun var mıdır bi rahatsızlık fln doktora gitmelimiyim??

teşekkürler baktım oraya da.. ben de dediğin gibi ıslaklık hissinden nefret ediyorum yaa. günlük ped kullanmaktan vazgecemıyorum zararlı mı kı??

teşekkürler baktım oraya da.. ben de dediğin gibi ıslaklık hissinden nefret ediyorum yaa. günlük ped kullanmaktan vazgecemıyorum zararlı mı kı??

ben zararlı olduğunu düşünmüyorum açıkcası hatta daha sağlıklıdır çünkü daha temiz bir yöntem olduğu için.. :26::26:

Son düzenleme:
Bende de vardı akıntı doktora gittim ve enfeksiyon kaptığımı söyledi ilac verdi.
Bir de camasırlarını kaynat ütüle öyle kullan. İlk önce bir doktora görün derim

bence illaki enfeksiyon habercisi falan değil bi çok kız da var maalesef özel gün sonrasında akıntı oluyor

bence illaki enfeksiyon habercisi falan değil bi çok kız da var maalesef özel gün sonrasında akıntı oluyor

Canım ben de genç kızken hiç umursamazdım nasılsa adet dönemi oluyor diye. Şimdi kocaman iki tane miyomum var keşke zamanında gidip de bu hijyen konusuna daha dikkat etseymişim

hiç ihmal etme bende de enfeksiyon cıktı simdi ilaç fitil krem kullanıyorum çok şukur rahatladım hemen dr a görün derim

pedlerı beyazlatmak için kullandıkları klor derecesı çk fazla..bu nedenle zararlı..

kaşıntı,mantar,isilik vb rahatsızlık yapıyorlar..çk kullanmayın..

sadece adet oncesı veya sonrası olmuyor sürekli var o yuzden suphelenıyorum rahatsız oluyorm. hangı bölüme gitmelıyım pekı doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…