sürekli aglamasi beni deli ediyor

Ama bağırma olumsuzluk böyle seylr yokken de böyleydi bu kızcagiz
anne ilgilenir baba ilgilenmez

Bazı insanlar doğuştan daha hassas, daha kırılgan ama babanın ilgilenmediği zamanlar dışında da kendini sadece yüksek sesiyle göstermesi de etkileyebilir çocuğu sonuçta, rol modeller önemli; erkek olarak ilk olarak babamızı, erkek kardeşimizi falan görüp oradan genellemeler yapmaya başlıyoruz. Devamlı gördüğünün sana nasıl davrandığı tüm hayatını etkiler yani.

Tavsiyeler için teşekürler ama kurs hakkinda hiç bi bilginiz yok Üzgünüm yardimci olamazsınız bu şekilde
zaten kurs öncesi de böyleydi
bu arada çocuk bakma konusunda oldukça sabrliyimdir

Kalıcı bir yarası falan olmaz canım insan psikolojisi aslında tahminimizden daha güçlüdür.Yetiştirmede yapılan onca hataya rağmen çok sağlam kişilikler çıkabilir.Bir pedagoga danışın kendinizde yardım edebilirsiniz.

Valla surekli aglayan cocugun ne kadar sinir bozucu oldugunu bilmeyenler rahat rahat yazmis, insanligini elestirmis.
Oglum 2 yasina girdi gireli yerli yersiz agliyor. Bazen cildirma noktasina geliyorum. Tam sesim son demden cikacakken yutuyorum. Ki bu benim canimdan bir parca. Kiz 5 yasinda artik bir seyleri anlamasi gereken kuzenine sinirlenmesin de ne yapsin?
Sonucta tutuyormus kendini, bagirip cagirdigi yok.

Bu çocuğun şimdiden böyle olmasi beni korkutuyor elimden ne gelir bilmiyorum sonuçta ailesi ben değilim ama yapabileceklerimi bilmek ve uygulamak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…