Ben neye tepki gösterdiğimi iyi biliyorumSizin gibi düşünmeyip aa nasıl zırıl zırıl ağlar ya demeyenlere bile tepki gösteriyorsunuz. 5 yaşında daha yavrucak. Belki sebebini bilmediğiniz bir şeylerden korkmuştur, belki üzerinde baskı hissediyordur, belki yabancı birinden ters bir hareket görmüştür olamaz mı?
Ya iki kelime ile nerden biliyorsun naptiimi ne biçim ne basit yargiliyorsuniz insanları
ben olmasam o ailede o çocuk ne olacak biliyor musunuz
yazıklar olsun sizin gibikere
Allah razi olsun kardeşim inanin sınırım iki kat olduMeryem hanım cevaplarınıza bayıldım bazı arkadaşlar yardımcı olacağına köstek olmuslar ben bazilari yuzunden konu acmaya korkuyorum sirf sinir olucam laf soylucem banlancam diye. Ayrıca kuzeninizin Kuran kursuna gitmesi harika birşey. Bundan güzel ne olabilir ki. Cocuklarda oluyo boyle seyler benimde yegenlerim var o yasta en ufak seye darilip ağlıyorlar. Yani onemli birsey yoktur.
Çok komiksinSiz bir Psikolaga görünseniz baya bi faydasi olur cocuga...
İyi de siz zırıl zırıl ağlıyor, bağırmamak için kendimi zor turuyorum, çıldırıyorum diye anlattığınız için insanlar tepki gösteriyor. Ben de diyorum ki ağlamasının altında yatan başka nedenler olabilir. Baksanıza anne bile ilgili değilmiş. Belki annesinin ilgisini çekmek için yapıyordur.Ben neye tepki gösterdiğimi iyi biliyorum
kursa girsin girmesin diye mi sordum kuran okumak tehlikeli midir diye mi sordun veya ben bu çocuğa nasıl davranıyorum buraya yazdım mi da millet taşlama için yazıyor
kaç yorumda yardım var allah aşkına ya
Az önce üsluptan bahseden siz miydiniz? Ben mi yanlis gördümEvlatlık al
Allah razi olsun kardeşim inanin sınırım iki kat oldu
o çocuk bir barbi bebek hayalini bile ailesi gerçekleştirmez ama ben alırım ben olmasam parka bile gidemiyor ailesi ondaki bu anormallik bile farketmez ben çocuğa öz anne gibi yaklaşıyorum burada bilip bilmeden laf atıyorlar çocuğa acimislar falan filan yani yardim namına tek kelime etmiyorlar taşlıyorlar tepki verince de konu Sahibi suçlu oluyor
O sinirlenme hali bende yedi yirmidört olmuyor bende insanım di miniye hemen sinirleniyorsunuz ki ?
dislerimi sIkiyorum cildirmamak icin gibi soz soyleyen siz deyilmisiniz?
bunu cocuk hissetmiyor mu saniyorsunuz ?
Siz size kotu bir aninizda (zaten piskolojiniz alt ust, agliyorsunuz o an) zor tahammul eden birine muhtac olsaydiniz ne hissederdiniz piskolojiniz nasil olurdu ?
Eminim iyi bir sekilde fiziksel bakimini yapiyorsunuzdur, ama cocugun bu durumnda tahammul edemiyormussunuz.
Iste bu buyuk problem diyorum ben de.
Sonucta sizin yegeniniz, sizin caniniz, caniniz istedigi davranmaya devam edin isterseniz ne diyim.
Bence o cocugun pedagoga gitmeye ihtiyaci var, siz baktiginiz icin siz de onla gitseniz dinleseniz neden boyle davraniyor olabilir iyi olur bence.
Bilemezsin o zaman biliyor gibi yorum yapılamaz çocuğa açıdim asıl sen psikoloğa git ne demekKonu sahibi detay anlatmadan nasıl bilebiliriz el insaf ama yani.
aynen o yuzden tepki gosterdim ben, sinirlendi hemen konusahibi.İyi de siz zırıl zırıl ağlıyor, bağırmamak için kendimi zor turuyorum, çıldırıyorum diye anlattığınız için insanlar tepki gösteriyor. Ben de diyorum ki ağlamasının altında yatan başka nedenler olabilir. Baksanıza anne bile ilgili değilmiş. Belki annesinin ilgisini çekmek için yapıyordur.
Evet zaten bunu durup dururken yazdım (!)Az önce üsluptan bahseden siz miydiniz? Ben mi yanlis gördüm
Son noktaya geldiğim için bunu yazdım hep böyleyim mi dedim hem bu tavsiye mi şimdi sende sorun i var demek taşlama mi yardımİyi de siz zırıl zırıl ağlıyor, bağırmamak için kendimi zor turuyorum, çıldırıyorum diye anlattığınız için insanlar tepki gösteriyor. Ben de diyorum ki ağlamasının altında yatan başka nedenler olabilir. Baksanıza anne bile ilgili değilmiş. Belki annesinin ilgisini çekmek için yapıyordur.
Bilemezsin o zaman biliyor gibi yorum yapılamaz çocuğa açıdim asıl sen psikoloğa git ne demek
Evet durup dururken yazdınız. Ben subyan kursunun bu yasta bir cocuk icin uygun olamayacağını söyledim, siz de size mi soracagım cocuğu nereye göndereceğimi dediniz. Ben üzüldüm cocuğa dedım siz de evlâtlık al dediniz.Evet zaten bunu durup dururken yazdım (!)