Ailesi önemseyen birileri değilÇocuk işte. Ailesiyle paylaşmalisiniz bu durumu.
Ben de bunu anlamıyorum çocukların bu kadar hassas olması normal mi yoksa bu bi sorun veya hastalık Olabilir miHassas bir çocuk olabilir.biraz da anne özlemi eklenince artmıştir
Kuran kursu ama okul öncesiSubyan kursu nedir
Sürekli ağlayan bi kuzenim var
Beş yaşında ve Subyan kursuna gidiyor
En ufacık bir uyarıda,derste az bi zorlanmadan hatta Pepe nin duygusal sarkilarinda bile ziril ziril ağlıyor
Annesi çalışıyor ve genelde biz bakıyoruz ve ben sabretmekte güçlük çekiyorum
Bu yaştaki çocukların her şeye böyle aglamasi normal mi ??
Zora gelemez çok korkak çok pasif her şeyden korkar hiç Atılgan değil yabancı biri (erkek) uzaktan yüzüne Gülse gözleri dolar
Okul Öncesi kuran kursusubyan kursu ne ola ki?
Bu kadar urkekse pedogoga goturmekte fayda var, normal mi deyil mi en azindan o yardimci olur size.
SÜbyan kursu ne ya, kreş mi?Sürekli ağlayan bi kuzenim var
En ufacık bir uyarıda,derste az bi zorlanmadan hatta Pepe nin duygusal sarkilarinda bile ziril ziril ağlıyor
Zora gelemez çok korkak çok pasif her şeyden korkar hiç Atılgan değil yabancı biri (erkek) uzaktan yüzüne Gülse gözleri dolar
Okul öncesi kuran kursuSübyan kursu ne merak ettim. Ne aglak bir şeymis oda ya kız mı
Sürekli ağlayan bi kuzenim var
Zora gelemez çok korkak çok pasif her şeyden korkar hiç Atılgan değil yabancı biri (erkek) uzaktan yüzüne Gülse gözleri dolar[/QUO
kısa süreliyse duygusal geçişler olabilirmiş, ama hep böyleyse kaygı bozukluğu olabilirmiş, benim oğlum aşırı duygusal ve çok kaygılı oyüzden araştırdım ve daha sonra kendi dr uma sordum pskolog gerekliymiş ama yaşı küçük olduğu için biraz zaman geçmesi lazımmış
sünyan kursu nedir yaaSürekli ağlayan bi kuzenim var
Bana yazmasan yorumlarını faydali bulmuyorumSÜbyan kursu ne ya, kreş mi?
Duygusal bi cocuk olabilir ama sizin bu yaklaşımınızla o cocuğun gelişimini hayal edemiyorum.
Okul öncesi kuran kursu
evet sinir krizi geçiriyorum o ağlarken kendimi zor tutuyorum bagirmamak için
[/QUOTE]kısa süreliyse duygusal geçişler olabilirmiş, ama hep böyleyse kaygı bozukluğu olabilirmiş, benim oğlum aşırı duygusal ve çok kaygılı oyüzden araştırdım ve daha sonra kendi dr uma sordum pskolog gerekliymiş ama yaşı küçük olduğu için biraz zaman geçmesi lazımmış
O yasta cocuğun Kuran'ı anlamaya pek muktedir olacağını dusunmuyorum... Bence ondan dolayı ağlıyor olabılırKuran kursu ama okul öncesi