• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sur plus lifting kırışık kremi

viyoletta

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
10
1
16
Giresun
:KK43:Merhaba arkadaşlar;Sur plus lifting kırışık kremi aldım,internetteki resmi satış sitesinden.Elime ulaştığında büyük bir hayal kırıklığına uğradım.Sitedeki ambalajıyla alakası olmayan,tamamen yapmacık plastik bir kutunun içinde geldi krem.Şüpelendim satın aldığım siteyi aradım.Taklitleri olmasın diye değişik kutulara koyuyoruz dediler.kremin renginide değiştirip bazen sarı bazen beyaz yapıyorlarmış.Ürün sorgulamadan barkodunu girip bakabilirsiniz dediler;Baktım ürününüz sahte ya şu numarayı arayın yada emniyete bildirin diye yazı geldi.Verdikleri numarayı arayınca karşıma bana satış yapanlar çıktı.bu nasıl bir iştir anlamadım.İade edebilirsiniz dediler paramı vermek için iban numaramı istediler.Bu kremi kullananınız varmı?Ne yapacağımı şaşırdım.Nasıl bir kutudaydı?Lütfen bana yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var..

Kremin rengini değiştirmek nasıl bir saçmalıktır. Hemen ıban numaranızı verin paranızı yatırsınlar sonrada şikayet edin gerekli yerlere belki başkaları ürünü satın alır herhangi bir sıkıntı olur. Bir daha ürün aldığınızda dikkat edin hiç yoktan buradaki insanlara sorun bu site güvenilir mi gibisinden.

Kremin rengini değiştirmek nasıl bir saçmalıktır. Hemen ıban numaranızı verin paranızı yatırsınlar sonrada şikayet edin gerekli yerlere belki başkaları ürünü satın alır herhangi bir sıkıntı olur. Bir daha ürün aldığınızda dikkat edin hiç yoktan buradaki insanlara sorun bu site güvenilir mi gibisinden.
teşekkür ederim.

arkadaşlar bende annem için almıştım ilk aldığımda renk farklıydı daha sonra kendim için sipariş verdim renk farklı dedim noluyoruz megerse ürün yenilenmiş tüm markalar gibi iyileştirme yöntemi malum yeni yıl yeni paket yenilik yenilik ben ikinci gelen rengi kullanıyorum memnunmusun diye sorarsanız şimdilik anne kız memnunuz gelen tepkiler onemli olan 3 aylık süreç o süreci atlatıncada dönüş yaparım size:)

Back