süpürgemden memnun değilim tavsiyeleriniz? acil...

• Konu Sahibi Konu Sahibi geda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geda

pınar ve nilüfer'n annesi
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
1.988
1
116
2008 temmuzdan beri kullanıyorum arçelik sulu süpürge... emiş gücü çok düştü güya 1800w motor 200 emiş gücü.., ve artık her süpürgeden sonra kovasını boşalt temizle büyük işkence... bu nedenle yeni almak istiyorum arnica bora için güzel yorumlar yapılmış o da sulu... hepa ya da sulu ama en azından çektiğim işkenceye değecek bir ürün arıyorum...
bu konuda fikri olanlar yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
bende arıyorum walla bilmiyorum.arnica bora aklımda war ama bilmiorum.bide arnica hydra rain halı yıkamalı war o nasıldır onuda düşünüorum......

ben philips 9256 aldım çeyizime. baya araştırdım canım hepa filtreli, toz torbasız, gürültüsü az ve her süpürge tutuşunda temizlemiyorsun ayrıca eğilmeni %70 azaltıyor(destekli)

su supurge konusu beynımı allak bullak edıyor herkes baska bırsey dıyorr bende alıcam ama hıc bır fıkrım yok

hee bırde sunu soylemek ıstıyorum
sulu supurge ıstemedım her defasında suyu temızlemek gerekıyo falan dıye amaaaa
gecenlerde teyzem evlendı oda toz torbasız supurge aldı sulu alıpta sureklı degıstrmek zorunda kalmım dıye
ama oda aynı dert her defasında bosaltmak zorundasın cunku ıcındekı toz bırınkıntısı berbat gorunuyo ve yıkamalısın hakkaten kotu bı goruntu oluyo dısı seffaf oldugu ıcın. bu konu uzerıne aklımm dahada cok karıstı

Valla süpürge işi zor iş kızlar. Aylarca araştırdım sulu diyordum caydım toz torbasız olsun dedim ama onlarında fiyatları çok mesela maraton ve phılıps in bir kaç modeli çok tavsiye ediliyo fiyatlar 500-600 lerde çeyiz yeterince ağırlaşlmaya başiladı beyaz elyada alıcam o yüzden torbasız süpürge olarak bir yerde beko bks5316 gördüm çekiş 250w elektrik watı2000 denedik arkadaşla beyendik aldık yedek filtre aldım 10 tl malum torbasızlarda filtrelerde uçuk fiyatlarda sonuç olarak ben bu süpürgeyi aldım henüz kullanmadığım için birşey diyemiycem ama fiyatı gayet uygun kısa bir deneme yaptık iyidi bütçesi düşük olanlar bir baksın bence fiyatıda 200tl di buarada :)

ben roventa aldim yeni, susuz ve torbasiz 1900w. cop haznesi kucuk gibi gorundu bana ama copleri icinde oguttugu icin cok yer kaplamiyor. daha oneki sulu idi tam bir iskence
200 liraya aldik biz vatan computerdan. baska yerlere gore daha pahali oldugunu farkettim. memnunum. alirken orada denedim tavsiye ederim.

fiatı ne kadar acaba?arnica boradan pahalı we iyimi sence?

arnica kullanmadım ama su filtreli diye biliyorum su filtreliler bakteri üretiyor ve her defasında suyunu doldurman ve boşaltman gerekiyor hijyenik ve pratik değil yani. benim aldığım makine 6 ay öncesinde internetten 500 e aldım indirime girmişti. dışarıda 600 700 arasında değişiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…