• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süpürge tavsiyesi

esperanzas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
37
15
3
38
Kızlar merhaba tavsiye ve tecrübelerinizi istiyorum. Konum taşınmasın noluuur :KK56::oops: Bu kaçıncı süpürge alışım vestel su filtreli kullandım en son ama bozuldu bi defa yaptırdım ama yaptırmak da istemiyorum artık. Elektronik aletler bölümünde pek tatmin edici tavsiyeler bulamadım. Süpürge almak istiyorum arnica tesla yada philips power pro serisi. Fiyat olarak 500 TLyi aşsın istemiyorum. Toz torbalı mı torbasız mı? Emiş gücü iyi bir süpürge istiyorum. Tavsiyeniz var mı? Arnica tesla kullanan var mı aranızda özellikle?

Kızlar merhaba tavsiye ve tecrübelerinizi istiyorum. Konum taşınmasın noluuur :KK56::oops: Bu kaçıncı süpürge alışım vestel su filtreli kullandım en son ama bozuldu bi defa yaptırdım ama yaptırmak da istemiyorum artık. Elektronik aletler bölümünde pek tatmin edici tavsiyeler bulamadım. Süpürge almak istiyorum arnica tesla yada philips power pro serisi. Fiyat olarak 500 TLyi aşsın istemiyorum. Toz torbalı mı torbasız mı? Emiş gücü iyi bir süpürge istiyorum. Tavsiyeniz var mı? Arnica tesla kullanan var mı aranızda özellikle?

ben rowenta sessiz kullaniyorum. tavsiyem sessiz supurgelerden al. ozellikle cocugun varsa, evde islerden insanlardan zaman bulamayip gece supurebilirsin de.

ben rowenta sessiz kullaniyorum. tavsiyem sessiz supurgelerden al. ozellikle cocugun varsa, evde islerden insanlardan zaman bulamayip gece supurebilirsin de.
Evet hem çalışıyorum hem iki tane evladım var gerçekten sessiz mi yahu o kadar iyiymiş bi bakayım ben. Teşekkür ederim :KK54:

500 tlnin altinda iyi supurge bulamazsinki. Sulu olanlardan zaten kacarak uzaklas. Philips ve dyson tavdiye ederim. Ben de arayistayim. Philips maraton ultimate kullaniyorum suan aklim gonlum dyson a gidiyor da dizginliyorum kendimi.

bosch marka geçen yıl hediye gelmişti sanırım fiyatı 600-700 civarında sessiz ve çekiş gücü ayalanabilr kilim süpürme bile var hepa filtreli toz torbalı bir süpürge. sulu yıllarca kullandım bende sürekli yıkamak ekstra zaman kaybıydı o yüzden ben hepa filtreli istiyodum torbasınıda zaten 6 ayda anca değiştiriosun.

Bence bir kere alın iyisini alın
Toz torbalı olacaksa tavsiyem
Toz torbalı elektrikli süpürge
BSG81266 Siyah
ergomaxx professional ProEnergy compressor technology hepa

6 yıldır sorunsuz kullanıyorum

Toz torbalı istemezseniz ihlas clean max ondan da çok memnunum o da 5 sene oldu dahabir sıkıntı çıkarmadı filtresi falanda ucuz senede bir kere değiştirsem yetiyor

Toz torbalı elektrikli süpürge bosch
BSG81266 Siyah

Toz torbalı istemezseniz ihlas clean max ondan da çok memnunum o da 5 sene oldu dahabir sıkıntı çıkarmadı filtresi falanda ucuz senede bir kere değiştirsem yetiyor

Son düzenleme:
Toz torbalı elektrikli süpürge
BSG81266 Siyah

Teşekkür ederim inceleyeceğim.

Back