Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile kaldik da suprizi eksikdi heeyy edsofi vallahi tuhaf soru ve fikirlerin var bebisim :)))))))
dereyi gormeden pacalari sivamaya benzedi seninkisi
hahah sıvadm vallahi bana noluo anlamadm zaten ben sürprizi yapim eşime derim sürprizi erken olsun istedimhamile kaldik da suprizi eksikdi heeyy edsofi vallahi tuhaf soru ve fikirlerin var bebisim :)))))))
hahah sıvadm vallahi bana noluo anlamadm zaten ben sürprizi yapim eşime derim sürprizi erken olsun istedim
ama duygularmlan oynuosunnn :)komık kadın seniii :)))) benım aklımda var bırkac suprız de sımsı dıllendırmek ıstemıyorum oldugunu soz ılk sana anlatıcam
güzelmiş :) sen nasıl hamilekaldın tüplemi
Süpriz yapmayı çok isterdim ama ben tedaviyle hamile kaldım.
Ama hamile olduğumuzu öğrendiğimiz akşam eşim elinde koca bir buket çiçekle gelmişti, ve beni yemeğe çıkarmıştı.
Allahım restorant'ta sandalyeye dahi otururken kolumdan tutuyordu sanki hemen düşecek diye.
Aynı görmemişler gibiydi,ama neyapsın dört yıl bekledik kızımı.
Mesela tahlil sonucunu telefonuna resmini çek gönder,hiçbirşey yazma.
Anlamaz büyük ihtimal,merakı artar akşama kendini eve zor atar.
güzelmiş :) sen nasıl hamilekaldın tüplemi
ayyyy muhteşem bende takip yaptırcam hangi ilaacı verdi doktorun ilkindemihamile kaldın ??:13:Ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.
Dayanamayıp regl dönemimden üç gün önce tahlil yaptırmıştıık.