• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süpriz bebek

yagmurdansonrahira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2018
145
-28
48
37
Merhaba hanımlar..Ben 5yıllık evliyim 3.5 yaşında da bir kızım var. 2 gün önce kadar hiççç beklemediğim bir şey olduu adet kanamasina benzer akıntılar olmaya başladi ben adet kanamasi sandim ilk başta 4 5 gün devam etti. Sonra alala dedim bir tuaflık var bunda dedim acaba dedim? İhtimal vermedim ama rahat da edemedim gittim exzaneye test çubuğu aldım ve sonuç pozitif çıktı. Ben şok oldum Biz geri çekilme korunuyorduk ve 3.5 yıldır da birşey olmamıştı. Biz maddi manevi şuan hiç hazır değiliz istediğimiz zaman olsun istiyorduk.doktora gidicem Bilmiyorum şuan aldırmayi düşünüyorum çünkü maddi manevi kızımıza zor yetiyoruz. Kürtaj yaşayanlar var mı ?nasil bir süreçti?kimse kimseyi yargılamasın lütfen ben duygularını düşüncelerini merak ediyorum.Şuan çok karmaşık duygular içersindeyim eşimde bende şuan istemiyoruz zamansız çünkü.

Benimkide süpriz oldu.. hemde 3'cü bebeğim.. Ben aldırmadım.. istemediğim halde.. sizde aldırmayın .. ve simdik ilki doğmuş diyoruz..:emir_bebek:

Allah o CANİ dize verdiyse rizkinida verir merak etmeyin peki siz şimdi kizinizi oldururmusunuz? Lütfen unutmayın karninizdakide sizin evladiniz böyle bir hatayı yapmayın sakinaaaaaaa

bu süpriz oldu olayına da hastayım.
ne olacak şimdi. siz veya eşiniz gerçek anlamda korunmadığınız için;

önce bir can hayat buldu.
sonra o can parçalanıp son bulacak.

bence bu bebeğinize süpriz olacak. kötü bir süpriz.

Back