supradyn all day

mkmk33

Kusur arıyorsan, tüm aynalar senin...
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
71
59
3
merhaba arkadaşlar supradyn all day kullanan varmı aranızda artıları eksileri hakkında bilgi almak istiyorum son zamanlarda aşırı kilo verdim 46 kiloyum aşırıda halsizleştim ilacı aldım ama başlamadm henüz biraz pimpirikliyim kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirse çok sevinirim

Kilo aldırdığını, iştahı açtığını ve enerji patlaması yaptığını öğrendim. Kilo değil ama enerjiye ihtiyacım var.

Kilo aldırdığını, iştahı açtığını ve enerji patlaması yaptığını öğrendim. Kilo değil ama enerjiye ihtiyacım var.
benim her ikisine de ihtiyacım var başlasakmı ki ilaç bir haftadır duruyor eşim habire sorup duruyor niye başlamadın diye pimpirikliğimden diyemiyorum

Hayat bu kadar gergin yaşanmamalı. Ne gerek var düşünmeye. Yutun girsin. Ben şimdi başlayamayacağım. maalesef ona bütçe ayıramadım. Ayırınca bende arkanızdan başlarım.

malesef elimde değil yaklaşık iki aydır son bir ay her gün gün boyu sürerek artmakta olan saçma sapan bir rahatsızlıkla kendi kendime mücadele etmekteyim panik atak yaşıyorum ilaç ne ki kendi yaptığım yemekten korktuğum zamanlar oluyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…