• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ŞÜPLE

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kzlaryardm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2021
67
29
3
24
Kızlar hamilelikten şüpheleniyorum adetim 8 gün geçti üç gündüz mide bulantım oluyo ara ara ve gözlerim kararıyo gibi olup başım dönüyodu ve dün yoğun şekilde sulu akıntı yaşadım bugun sabah 7 de şiddetli bi kasık ağrısıyla uyandım sırtımdaki bel boşluklarım ağrıyo aynı adet gördüğüm ilk günkü gibi bi ağrı neden böyle oluyo acaba

Ay bu ben cok bebek istememe rağmen hamile kaldığım ay korkudan test yapamadım 🤣 bu sayfada ki kızlar isyan etti artk tekme atınca test mi yapacaksın hiç yapma doğuma hiç diye
Bu kadar belirtim yokken harıl harıl test yapan ben bu belirtiye yapmaya korkuyorum canım vallahı

Bu kadar belirtim yokken harıl harıl test yapan ben bu belirtiye yapmaya korkuyorum canım vallahı
Oyle oluyor bnde bir gün geçince test yapardım günüm gelmeden yapardım smdi o hallerime gülüyorum 🤣 yumurtlama günü ne zamn nasıl kafaya göre hesapliyordum ama hiç tutmadı ovulasyon testini ilk kullanmamda bildim oldu şükür

Kızlar hamilelikten şüpheleniyorum adetim 8 gün geçti üç gündüz mide bulantım oluyo ara ara ve gözlerim kararıyo gibi olup başım dönüyodu ve dün yoğun şekilde sulu akıntı yaşadım bugun sabah 7 de şiddetli bi kasık ağrısıyla uyandım sırtımdaki bel boşluklarım ağrıyo aynı adet gördüğüm ilk günkü gibi bi ağrı neden böyle oluyo acaba
Adetim 6 gün gecikmişti şeffaf akıntım geliyordu bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitifi görünce acile koştuk ve çok yeni hamilesin dediler aklını karıştırma hiç yap bir test mutlaka

Adetim 6 gün gecikmişti şeffaf akıntım geliyordu bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitifi görünce acile koştuk ve çok yeni hamilesin dediler aklını karıştırma hiç yap bir test mutlaka
Yarın sabah yapıcam ve salı günüde doktora gidicem varsa da yoksada hayırlısı rabbimden ama çok belirtim var eğer hamile değilsem başka sorun mu var diye öğrenmiş olucam rabbim hayırlısını versin

Şeffaf akıntın hafif uzayan yapışkanmıydı acaba bi türlü ayırt edemiyorum çok araştırdım yumurtlama akıntısı yazıyo heryerde ama bu kadar geç yumurtlama olur mu bilemedim en son 3 Aralık regl oldum dünden beri şeffaf bi akıntı var

Back