• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süpheli belirtiler

kumsalkumsal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
760
106
63
İstanbul
Arkadaslar ilk defa adetimden 10 gün once belirtiler basladi bu kadar erken baslamazdi yumurtlama gunum bittikten sonra basladi kasiklarim agriyor sancilaniyor goguslerimde agriyor arada sizi oluyor sismede var cok hassaslasti koltuk altimdan da agri oluyor baska belirtim yok erken olunca suphelendim simdi 8 gun var adetime test de yapamiyorum
Fikriniz var mi sizce hamilemiyim daha once bu durumu yasayip hamile kalan yada fos cikan var mi

valla canım fos çıkanda vardır hamile olanda :D ama gel gelelim benimde aynı senin gibi ilişki gününden 2-3 gün sonra başladı ben takmamaya çalıştıkça başka bişey çıktı bu kez yani ben abartmadım eminim (çünkü daha önceleri biliyorum kendimi bikaç kez psikolojik gebe kaldım :P heeerr ay gebeydim sanki :D )bu kez işim gücüm çoktu ama ne yalan söyleyeyim ben unuttukça o hatırlatıyor şuan 4-5 günüm kaldı test yapma sakın ben yaptım 8 gün varken negatif ama çok saçma yani bile bile yaptım bebek rahime yerleşmeden yapmış oluyoruz canım

2 aydir ugrasiyoruz bebek icin ve 2 aydir erken belirti diye sevindirik oldum durdum:(.Sonunda sabretmeyi basardim ve 1 gun gecti adetimden sali gunune kadar beklemeye karar verdim sonra test yapicam bakalim.Sabredinn adetinizden bir kac gun gecsin oyle yapin kizlar .

valla canım fos çıkanda vardır hamile olanda :D ama gel gelelim benimde aynı senin gibi ilişki gününden 2-3 gün sonra başladı ben takmamaya çalıştıkça başka bişey çıktı bu kez yani ben abartmadım eminim (çünkü daha önceleri biliyorum kendimi bikaç kez psikolojik gebe kaldım :P heeerr ay gebeydim sanki :D )bu kez işim gücüm çoktu ama ne yalan söyleyeyim ben unuttukça o hatırlatıyor şuan 4-5 günüm kaldı test yapma sakın ben yaptım 8 gün varken negatif ama çok saçma yani bile bile yaptım bebek rahime yerleşmeden yapmış oluyoruz canım
Benim 7 gun kaldi evet test yapmak istemiyorum pozitive ciksin istiyorum insallah hamileyizdir isteyen herkes hamis olsun insallah senin az kalmis benim cok var bu arada bende hic cocuk dusunmeden birlikte oldum yani cocuk olsun diye degil belirtiler baslayinca umuda kapildim :-)

2 aydir ugrasiyoruz bebek icin ve 2 aydir erken belirti diye sevindirik oldum durdum:(.Sonunda sabretmeyi basardim ve 1 gun gecti adetimden sali gunune kadar beklemeye karar verdim sonra test yapicam bakalim.Sabredinn adetinizden bir kac gun gecsin oyle yapin kizlar .
Hadi hayirlisi..... insallah hamissindir

Back