• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süpheli belirtiler

kumsalkumsal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
760
106
63
İstanbul
Arkadaslar ilk defa adetimden 10 gün once belirtiler basladi bu kadar erken baslamazdi yumurtlama gunum bittikten sonra basladi kasiklarim agriyor sancilaniyor goguslerimde agriyor arada sizi oluyor sismede var cok hassaslasti koltuk altimdan da agri oluyor baska belirtim yok erken olunca suphelendim simdi 8 gun var adetime test de yapamiyorum
Fikriniz var mi sizce hamilemiyim daha once bu durumu yasayip hamile kalan yada fos cikan var mi

Bizde bir yıldır deniyoruz ilk kez bu sefer bu kadar ümitlendim umarım dediğin gibi fos çıkmaz belirtiler gerçekten bu kadar erken başlar mı yoksa kendi psikolejimi bozmak içşin zemin mi hazırlıyorum onuda bilmiyorum :D

Canım inan hamile kalınca hissediyorsun ben adetimden 5-6 gün önce hissettim.İdrar testi yaptım silik cıktı..sonra netleşti tabi..
Rüyamda görmüştüm,herzaman olan akıntılarım tamamen durmuştu.gögüslerim agrıdı birde cok fazla gazım vardı.
Allah hayırlısından nasip etsin ins.Bende 9 ay calıstıktan sonra dogal yoldan hamile kaldım ama hep cekiyorum.ikide bir kanamam var yatarak geçiriyorum.
Allah hayırlı saglıklı evlatlar versin canım benimm..

Back