Süpheee

Aysenur1111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
1
0
1
34
Arkadaşlar kusura bakmayın benim için önemli olan bir konuda sizden yardım istiycem. Eşimin bazı davranışlarından ve duyduklarimdan dolayi aldatıldığımdan süpheleniyorum. Iphone kullanıcısı eşim ve onun tlfnuna bir program indirmek istiyorum casus programı diyebiliriz. Her konuşması ses kaydı olsun istiyorum bu onun tlfnundada olabilir ben bi şekilde dinlerim sorun değil. Fakat tuşa basınca olmamalı program her konuşmayı kendi kaydetmeli. Bu konuda bi fikriniz varmı bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Sizde bir kadınsınız beni anlıcağnızı düşünüyorum..

Meraba benim arkadasim esine yapmisti bilgisayara yukletti ordan kimle knustugunu hatta knusmalarini bile dinliyomus ama afini inan bilmiyorum bir internet cafeye gidip oradaki genclerden sorabilirsiniz bilen vardir mutlaka arkadasimda cafe sahibinden rica edip yukletmis ama inan adini flan hic bilmiyrum arkadasim anlatmisdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…