Superslow zone hakkında bilgisi olan?

tuubiikoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
9
3
38
Arkadaşlar bir arkadaşım doğum sonrası sıkılaşmak için superslow zone'a başladı kendisi memnun sizden bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar bir arkadaşım doğum sonrası sıkılaşmak için superslow zone'a başladı kendisi memnun sizden bilgisi olan var mı?
Ben 2 sene once dogum yaptim.onumuzdeki gunlerde baslayacagim.o kadar cok methini duydum ki bende baslamaya karar verdim.bir arkadasim 10 seans sonra etkisini gozle gorulur bicimde gordu.karnindaki sarkmalar ve selulitlerde azalma oldu.bir kac kisiden daha duydum memnun herkes.bakirkoy subesi acilmis yeni.ben orda baslayacagim.etiler bana cok uzakti cunku.ben baslayim izlenimlerimi gene paylasacagim.

Merhabalar, Bende çok memnunum doğum yaptığımda ki sarkmalar neredeyse gözle görülür şekilde azaldı. Artık aynaya bakarken kendimi daha iyi hissediyorum. 20 dk. benim için çok iyi bir zaman sıkılaşıyorum, iş yerime de çok yakın öğle aralarında gidiyorum.

Merhabalar ben de bu yöntemi yeni duydum.Ücretsiz deneme seansları var gittim denedim ilk anlattıklarında 20 dk ne kadar etkili olur diye düşündüm yanımdaki arkadaşım paket aldı ve 15. Seans hem çok inceldı hem de cok dik duruyor.Onu görünce ben de gitmeye karar verdim. Haftaya randevu aldım.Sonuçları yazarım

Merhabalar H Honey32 ben 2 yıldır süperslow a devam ediyorum. Benim gibi yoğun çalışıp spora zamanı olmayan ama sporcu kimliğinden vazgeçemeyenler için birebir . Daha önce spor salonlarına yazıldım defalarca ama hiç birine devam edemedim. Çünkü çok zamanımı alıyordu . Eşofmanlarını götüreceksin kıyafet değişeceksin, terleyeceksin duş yapacaksın ve tüm akşamın gitti demek. Süperslowda günlük kıyafetinle git ,egzersiz yap, terleme yok duş yok , rahatlayarak çık . Omuz sırt boyun ağrısı yok. Daha ne olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…