Sivilceli Ciltler süperrr bi karışım!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

VIVIENLEIGH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
18
0
34
merhaba kızlar cildim karma bi yapıya sahip bi gün baktım sivilcelerim bi türlü geçmiyo sinirlendim ve kendimce bi karışım hazırladım ve sonucu görünce sizinle paylaşmak istedim şöyle ki; yarım limonun suyunu küçük bi domatesin suyuyla karıştırdım içine de 2-3 damla üzüm sirkesi koydum karıştırıp fırça yardımıyla yüzüme uyguladım 10 dk kadar bekletip yüzümü ılık suyla yıkadım sonra da gülsuyu sürdüm sonuçta ise sivilcelerimin kızarıklığı gitmiş ve yüzümün pürüzsüz olduğunu gördüm :lepi:ayrıca zamanla uygulayınca güneşten kaynaklanan burnumdaki lekelernde rengi açılmıştı hihoyyytcildinizde renk sorunu varsa domatesin peeling ve limonun renk açma özelliğinden dolayı bu karışım tam size göre demektir uygulayanlar sonuçları paylaşırlarsa sevinirimkaydirigubbakcemile5

Valla güzelim iyi bir karisima benziyor denemek lazim derim, de hafta da kac gün uygulayacagimizi ve ne kadar bir süre de ise yarayacagini yazmamissin...

kızlar domates ve limonda asit olduğu için hergün kullanmamak gerekiyo bu yüzden en iyisi haftada iki kez uygulamaka.s

ayy hemen denicem benimde yüzümde 1 kaç sivilce var bugün cumartesi ve benim acilen pazartesiye kadar geçirmem lazım hemen geçirirmi??

DENEDıM ben;domates suyu,limon suyu,üzüm sirkesini karıştırdım peçete yrdımıyla sadece sivilcelerime sürdüm.sonra yıkadım ılık suyla.gülsuyu yerine süt sürdüm.süt daha iyi.veee sivilcelerim küçüldü.tamamen geçmedi ama biraz küçüldü.bugünde uygulicam tamamen geçer inşallah....ama çok iyi bir formül

Kızlar bu domates kÜrÜ nasıl oluyor sıvılcenın rengını aÇıyomus ama nasıl kulaanılıyo bılmedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…