• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SuperOkey 2.3

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Türkiye'de ilk defa! Diğer oyuncuları kameradan görerek ve sesli konuşarak oyun oynamaya ne dersiniz? Okey oynadığın oyuncuları kameralarından izleyebilecek ve ister sadece eşinle istersen masadaki tüm oyuncularla mikrofondan sesli konuşabileceksiniz.Ayrıca arkadaş listenizdeki kişiler size çevirimdışı mesaj atabilir. Ve kullanıcılar, profillerine kameralarından anında çekrikleri resmi ekleyebilirler.Denemek için üye olmadan da misafir olarak girebilirsiniz. Üye olursanız kameralı sohbet ve kameralı e-posta gönderme programlarımızı da aynı kullanıcı adı ile kullanabilirsiniz. Hemen deneyin.Bu programın benzerini bulamazsınız!

Oyun esnasında oyundan düşen kullanıcı, ekranında çıkan "Tekrar Bağlan" butonunu kullanırsa program otomatik olarak oyuncunun en son bulunduğu serverdaki odaya bağlanıp oynadığı masaya oturmaktadır.Ve oyundan düştüğünde kaybettiği puanı tekrar geri almaktadır.
Bağlantısı kopan oyuncu 80 sn. içerisinde tekrar bağlantı kuramazsa kaybettiği puanı geri alamamaktadır.Ve oyuncu masaya tekrar dönene kadar( 80 sn. yi geçmeden ) diğer kullanıcıların yerine oturması engellenmektedir.

Server1 ve server2 ye misafir kullanıcıların girişi engellendi.

Oyun ana penceresinde oda isminin yanında, bulunulan server ismi de yazmaktadır.

Bazı hileler önlendi.

Oyun masasında mikrofondan hangi oyncunun konuştuğunu görmek için "Masadaki Kameralar"
seçeneğinin kullanılması gerekiyordu.Yeni versiyonda mikrofonu kullanan kullanıcının nickinin yanında bir ikon belirmektedir.

Genel mesaj bölümüne renkli yazma özelliği eklendi.

Yeni versiyonla Operatörler şikayetleri daha rahat takip edebilecekler.
Şikayetlerin hangi oda ve serverdan geldiğini de görebilecekler.

Oyun masasına yeni hareketli ikonlar eklendi.

Puan renk aralıkları değiştirildi.

Eklenen "Oyna" butonu ile oyuncu sayısı en fazla olan boş masalara otomatik olarak oturabiliriniz.

Dili : Türkçe
Boyutu : 1,19MB
Lisans : Freeware
Kısıtlamalar : 16MB RAM
İşletim Sistemi : Win 98/Win Me/Win XP/Win NT/Win 2000

şutarafagitti

zepp ben yükledim ekran açıldı ama bu okey oyunu acaba ücretli mi?fisfisfis
yoksa ücretsiz mi? bunu öğrenmek istedim canım senden şimdiden teşekkürlersevgiyle kal

glitteryourway-61dcaa17.gif

:nazar::enbuyukkk::nazar::enbuyukkk:

şlap diye açıldı şulap diye kuruldu kız
okey 2.3. ve 4. aranıyor

Back