süpermen fıkra

min

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
671
1
Adamcağız hayli alkollü ve de bitkin üstelik gecenin saat üçünde evine gelir. Karısı son derece zinde duruma kesinlikle hakim kocasını
sorgulamaya başlar.
- Söyle bakalım Süpermen. Neler yaptın bu akşam?
- Valla karıcım patronla beraber müşterileri yemeğe çıkarttık.
- Eeee sonra ne yaptınız süpermen?
- Oradan striptize gittik. . . Ben sadece seyrettim.
- Yani sen bir şeyler yapmadın değil mi süpermen ?
- Ben hiç bir şey yapmadım ama sen niye bana ikide bir süpermen diyorsun?
- Valla ben donunu pantolonunun üstüne giyen bir seni bir de süpermeni gördüm.

kadındır dikkat

Bir kadinla bir adam ayri ayri arabalarinda giderlerken Çarpisirlar.
İkisinin de arabasi mahvolur ama sans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarindan sürünerek çikarlar ve kadin adama bakip: "
Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadin. Arabalarimiz mahvoldu ama ikimizde hiçbir sey olmadi. Bu belki de tanisip, dost olup, hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yasamamiz için bir isarettir" der. Müthis heyecanlanan adam: Evet, galiba haklisin" diye cevap verir.
KADIN saskinlikla "Bak, arabam hurdaya döndü ama bir sise sarap sapasaglam. Bu kesin bir isaret. Bu sarabi içip sansimizi kutlamaliyiz"
DERKEN, sarap sisesini adama uzatir. Adam siseyi alir, açar ve yarisini içip kadina Verir. Kadin hemen sisenin mantarini kapatip adama geri uzatir.
Bunun üstüne adam sorar: "Sen içmeyecek misin ?" kadin cevap verir:
"Hayir, ben polisi bekleyeceğim!"

Bir Erkeğin Ağzından Laf Böyle Alınır

Kadin: Ben olursem ne yaparsin? Tekrar evlenir misin?

Adam : Hayir. Kesinlikle hayir !!

Kadin: Neden?? Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!??

Adam : Oyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor.

Kadin: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki??

Adam : Tamam. Tamam. Evlenirim.

Kadin: (yuzunde uzgun kirgin bir ifadeyle)Evlenirsin..

Adam : (ne diyecegini bilemez ve azicik kizgin bir iç çeker)

Kadin: Onunla bizim yatagimizda mi yatarsin?

Adam : Baska nerde yatilabilir ki??

Kadin: Benim resimlerimi kaldirip yerlerine onun resimlerini koyar

misin??

Adam : Sanirim bu yapilacak en uygun sey olur.

Kadin: O zaman onun benim ayakkabi koleksiyonumdan

Ayakkabilar giymesine de izin verirsin....??

Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara...

Kadin: ......................? !!!

Adam : Haas....s................!!!

Evli Adam

Akşamdan kalma adam, büyük bir baş ağrısı ile sabah uyanmış.Zorlukla gözlerini açıp,yerinden doğrularak,şöyle bir etrafına bakınmış.Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor.Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş.Aspirinleri içerken, Komodindeki not dikkatini çekmiş:

"Sevgilim günaydın,kahvaltın mutfakta,ben alışverişe
çıkıyorum,erken dönerim.Seni Seviyorum."

Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş.Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor.Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor.Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş:

-Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun?

-Evet, dün gece saat üçü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde.Önce koridordaki sandalyeyi devirdin,ardından kustun,daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın,bir gözün morardı.Adam, şaşırmış vaziyette:

-Anlayamadım. O zaman niye herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?

-Onu mu soruyorsun? Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp pantolonunu çıkarmaya çalıştığında,

"Bayan, beni yalnız bırakın,ben evli bir adamım"
dedin.

Fıkralar çok hoş .Sabah sabah iyi geldi teşekkürler:)))))

hehheeh süper bunla ya özelliklede ilki heheheh

kadındır dikkat

Bir kadinla bir adam ayri ayri arabalarinda giderlerken Çarpisirlar.
İkisinin de arabasi mahvolur ama sans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarindan sürünerek çikarlar ve kadin adama bakip: "
Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadin. Arabalarimiz mahvoldu ama ikimizde hiçbir sey olmadi. Bu belki de tanisip, dost olup, hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yasamamiz için bir isarettir" der. Müthis heyecanlanan adam: Evet, galiba haklisin" diye cevap verir.
KADIN saskinlikla "Bak, arabam hurdaya döndü ama bir sise sarap sapasaglam. Bu kesin bir isaret. Bu sarabi içip sansimizi kutlamaliyiz"
DERKEN, sarap sisesini adama uzatir. Adam siseyi alir, açar ve yarisini içip kadina Verir. Kadin hemen sisenin mantarini kapatip adama geri uzatir.
Bunun üstüne adam sorar: "Sen içmeyecek misin ?" kadin cevap verir:
"Hayir, ben polisi bekleyeceğim!"

Bayildim buna :roflol::roflol::roflol:

X