- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- Konu Sahibi itsmecerenn
coooooooooook rahat..kendine yapacagın en büyük iyiliklerden birisi olur..bir gün benim olacak Eki Görüntüle 1584847
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
coooooooooook rahat..kendine yapacagın en büyük iyiliklerden birisi olur..bir gün benim olacak Eki Görüntüle 1584847
Bence boşan.
Ben de diyorum ki "bu heralde bilmediğim bişey" , süpürgeymiş meğerseHe birde süperga ne yaaaa? Allah ım çok mu cahilim ne
Ay ben anket yaptım herkeşler süpürge dedi sonra google amcama sordum anaaa bildiğin bez ayakkabı çıktı ya.. Allah ım yaşlanıyorum ben yetişemiyorum hiç bir şeyeBen de diyorum ki "bu heralde bilmediğim bişey" , süpürgeymiş meğerse
ay pardon süpürgede değil mi bilmediğim bişeymmiş hakikaten
Az kaldı yaşlılık bunalımına gircem valla hiç duymadım ya yetişemiyorum ben.Birde sanki temizliğe programlanmış gibi herşeyi süpürge bez kova neyin görüyorum puuu bana :)Çok bilinen bi marka aksine nası duymadiniz kizz
Teşekkür hesabı yeni açtığım için konu falan pek bi bilgim yoktu arkadaşlar sağolsun pek düşüncesiz :)konu yanlış yere açılmış olabilir, ne kadar dalga geçilmiş, çok gereksiz buldum, ayakkabı dışında her şey konuşulmuş
silver daha güzel bence