Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar süper parlak saçlar bakın kzlar =)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kizlar zeytin yagi ilik olcak ama badem yagi ve yumurtayi 45 dk bekletin sacinizda cok yumusak oluyolar ve güneste parliyolar ben arada yapiyorum belki sizdede etkisi olur

ayy amma zahmetliymiş hakikaten.ama doğruya doğru resimdeki saçlar mükemmel ışıl ışıl.acaba kızıl diye mi böyle görünüyor birazda kızlar?

Benim saçlarımda çok mattı.. Dökülme sorunu nedeniyle doktora gittim. Bana vitamim ve şampuan verdi. Onları kullandıktan sonra henüz dökülme çok fazla durdu diyemesemde saçlarım inanılmaz parlak. Her gören nasıl yaptın saçına bunları falan dedi.. Saç deriniz vitaminlerle beslenemiyorsa saç mat olurmuş.. Tabi boyalı saçlar ise doğru boyatmak önemli. Annemin saçlarıda çok mattı ve fön olmadığı zaman yolunmuş gibi duruyordu.. Zaten saçları kuru. Kuaförünü değiştirdi parıltılı sıcak kahve boyattı ve sonuç gerçekten muhteşem.. Doğru renk doğru boyama doğru kuaför.. ınanın sonuç buna yakın olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…