- Konu Sahibi nesesiznese
-
kıslar bunu zeytnyağı ile yapmşlar ne kadr doğru bilmiorum.tabi çekerken ışığın etkisi olsa olsa ne kdr olur.kıızın saçları süper. nerde benm saçlarım böle olcak yıkarm ortalığı :sm_cool:sırnaşık şey
ve o saçta hiç kat yok.katlı olsa daha yıpranmış olurdu.ve saçların uçlarını göremiyoruz.kıvırıp öne almışlar:):)
haklısın. uclarınında saglıklı oldugunu görmedikten sora ben o saca saglıklı demem!
haklısın. uclarınında saglıklı oldugunu görmedikten sora ben o saca saglıklı demem!
nerden buldun bu resimleri canım çok güzel saçlar gerçekten:)
Parlak ve hareketli saçlara kavuşmak için | hertelden | Güzellik | Yazarak.com
burdan aldım cnm =)) burda anlatıo ne yapıcamızıhihoyyyt
kıslar bunu zeytnyağı ile yapmşlar ne kadr doğru bilmiorum.tabi çekerken ışığın etkisi olsa olsa ne kdr olur.kıızın saçları süper. nerde benm saçlarım böle olcak yıkarm ortalığı :sm_cool:sırnaşık şey
canım bunun zeytinyağı ile yapıldığını söyledin ama verdiğin linkte başka bi yöntem anlatmış.yöntem şu:
Su ısıtıcıya 1 litre su koyup kaynatın. Daha sonra geniş bir kaba yarısını boşaltın. Üzerine biraz soğuk su ekleyin ancak suyu soğutmayın.
Temiz ve saçınızı sarabileceğiniz bir büyüklükteki havluyu hazırladığınız suya bastırın.
Saçlarınızı 2 kere şampuanladıktan sonra elinizle iyice suyunu sıkın.
Kullandığınız şampuan kremli olmamalı, sade şampuan ve saç kremi kullanımı her zaman daha iyidir.
Saçlarınızın akan suyunu aldıktan sonra, saç kremini saç derisine masaj yaparak yayın, Uçlara daha fazla sürebilirsiniz.
Sıcak suda duran havlunuzu sudan çıkarıp fazla suyu sıktıktan sonra, banyo sonrası saçlarınızı havluya nasıl sarıyorsanız aynen öyle saçınıza sarın.
Biraz yakabilir ama aldırış etmeyin. Bu şekilde 15 dakika bekleyin. Havlu soğudukça tekrar suya sokup çıkarın ve tekrar sarın.
15 dakika sonra havluyu bırakın ve saçlarınızı ılık suyla suyla bol bol durulayın. İlk günden farklı olduğunu göreceksiniz.
Bu işlemi uyguladıkça saçlarınız günden güne hareket ve parlaklık kazanacaktır.
Saçlarınızın akan suyunu aldıktan sonra, saç kremini saç derisine masaj yaparak yayın, Uçlara daha fazla sürebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?