• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar süper parlak saçlar bakın kzlar =)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nesesiznese

mudsuZz
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
29
0
86
32
İstanbul
nasıl kızlar kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $parlak-saclar.jpg
    $parlak-saclar.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 333
  • $saclar.jpg
    $saclar.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 196
senin saçlarınmı

ben o kadar çok röfle yaptırdım ki parlak saç nasıl oluyo unuttum

kıslar bunu zeytnyağı ile yapmşlar ne kadr doğru bilmiorum.tabi çekerken ışığın etkisi olsa olsa ne kdr olur.kıızın saçları süper. nerde benm saçlarım böle olcak yıkarm ortalığı :sm_cool:sırnaşık şey

kıslar bunu zeytnyağı ile yapmşlar ne kadr doğru bilmiorum.tabi çekerken ışığın etkisi olsa olsa ne kdr olur.kıızın saçları süper. nerde benm saçlarım böle olcak yıkarm ortalığı :sm_cool:sırnaşık şey

ilki sentetik saç gibi duruyo, naylon peruklar olur ya öyle :umursamaz:ama gerçek yani, üstte ince ince teller var.
ben 2.sini beğendim:lepi:

Son düzenleme:
saçlarımı düzleştirip güneşte foto çekersem benim de saçlarım böyle çıkıyor haftada iki kere yağlarla bakım yaparım zatenkaydirigubbakcemile4

ve o saçta hiç kat yok.katlı olsa daha yıpranmış olurdu.ve saçların uçlarını göremiyoruz.kıvırıp öne almışlar:):)

haklısın. uclarınında saglıklı oldugunu görmedikten sora ben o saca saglıklı demem!

ilk görüşte harika geliyor da,ama ayrıntılı bakınca..gerçi ben de katlarımdan kurtulcam bikaç seneye uzarlar umarım.böyle saçlara kavuşurum ben de inş.kaydirigubbakcemile2

canım bunun zeytinyağı ile yapıldığını söyledin ama verdiğin linkte başka bi yöntem anlatmış.yöntem şu:

Su ısıtıcıya 1 litre su koyup kaynatın. Daha sonra geniş bir kaba yarısını boşaltın. Üzerine biraz soğuk su ekleyin ancak suyu soğutmayın.
Temiz ve saçınızı sarabileceğiniz bir büyüklükteki havluyu hazırladığınız suya bastırın.

Saçlarınızı 2 kere şampuanladıktan sonra elinizle iyice suyunu sıkın.
Kullandığınız şampuan kremli olmamalı, sade şampuan ve saç kremi kullanımı her zaman daha iyidir.
Saçlarınızın akan suyunu aldıktan sonra, saç kremini saç derisine masaj yaparak yayın, Uçlara daha fazla sürebilirsiniz.
Sıcak suda duran havlunuzu sudan çıkarıp fazla suyu sıktıktan sonra, banyo sonrası saçlarınızı havluya nasıl sarıyorsanız aynen öyle saçınıza sarın.

Biraz yakabilir ama aldırış etmeyin. Bu şekilde 15 dakika bekleyin. Havlu soğudukça tekrar suya sokup çıkarın ve tekrar sarın.
15 dakika sonra havluyu bırakın ve saçlarınızı ılık suyla suyla bol bol durulayın. ılk günden farklı olduğunu göreceksiniz.
Bu işlemi uyguladıkça saçlarınız günden güne hareket ve parlaklık kazanacaktır.

canım bunun zeytinyağı ile yapıldığını söyledin ama verdiğin linkte başka bi yöntem anlatmış.yöntem şu:

Su ısıtıcıya 1 litre su koyup kaynatın. Daha sonra geniş bir kaba yarısını boşaltın. Üzerine biraz soğuk su ekleyin ancak suyu soğutmayın.
Temiz ve saçınızı sarabileceğiniz bir büyüklükteki havluyu hazırladığınız suya bastırın.

Saçlarınızı 2 kere şampuanladıktan sonra elinizle iyice suyunu sıkın.
Kullandığınız şampuan kremli olmamalı, sade şampuan ve saç kremi kullanımı her zaman daha iyidir.
Saçlarınızın akan suyunu aldıktan sonra, saç kremini saç derisine masaj yaparak yayın, Uçlara daha fazla sürebilirsiniz.
Sıcak suda duran havlunuzu sudan çıkarıp fazla suyu sıktıktan sonra, banyo sonrası saçlarınızı havluya nasıl sarıyorsanız aynen öyle saçınıza sarın.

Biraz yakabilir ama aldırış etmeyin. Bu şekilde 15 dakika bekleyin. Havlu soğudukça tekrar suya sokup çıkarın ve tekrar sarın.
15 dakika sonra havluyu bırakın ve saçlarınızı ılık suyla suyla bol bol durulayın. İlk günden farklı olduğunu göreceksiniz.
Bu işlemi uyguladıkça saçlarınız günden güne hareket ve parlaklık kazanacaktır.

ewet cnm bnde çok önceden duruodu o resm o zamanlar başka bir linkten zeytnyağı ile yapıldığını okumştm .şimdi aradığımda onu bulamadım bnde bu linki paylaşmka istedm sositososito

saç kremini saç derisine masaj yaparak yayın demiş ancak su kremli şampuanlar ve saç kremi saç derisine değdiği zaman saç köklerini inceltip dökülmelere sebeb oluyor arkadaşlar.özellikle benim gibi ince telli saçları olanlar kremli sampuanlar kullanmasınlar ve saç kremını sadece saç uclarına sursunler.bencen size tavsiyeopuyorumnanaktan

Back