Süper mumlar

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
ARKADAŞLAR AŞAĞIDA RESİMLERİNİ GÖRECEĞİNİZ MUMLAR ÇOK ÖZEL MUMLAR. TAMAMEN EL YAPIMI VE ORİJİNAL ÜRÜNLER. EVİNİZİN DEKORASYONUNA GÖRE İSTEDİĞİNİZ RENK VE MODELDE YAPABİLİYOR. MUMLAR KUZENİME AİT KENDİ İMALATI. DIŞI AKRİLİK KAPLI OLDUĞU İÇİN YANARKEN DIŞINA HERHANGİ BİR ZARAR VERMİYOR.
EN BÜYÜK BOY OLAN MUM YAKLAŞIK 30 CM BOYUNDA.

kirmiziqs8.jpg

BU TARZ KLASİK MUMLAR BÜYÜKTEN KÜÇÜĞE 45 - 32 - 23 -10 YTL OLARAK İNİYOR. DEDİĞİM GİBİ İSTEDİĞİNİZ RENKTE SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ.HEM KENDİ EVİNİZİN DEKORASYONU İÇİN HEM DE HEDİYE OLARAK BULUNMAZ BİR FIRSAT. ÇOK İHTİŞAMLI DURUYORLAR ÖZELLİKLE YANDIKLARI ZAMAN ÖZEL DİZAYNLARINDAN ÖTÜRÜ DIŞARIYA IŞIK SAÇIYORLAR.

gelindamatdw9.jpg

ORTADAKİ GELİN MUM ÖZELLİKLE DÜĞÜNDE GELİN MASANIZ İÇİN ÇOK ORİJİNAL BİR FİKİR OLABİLİR ARKADAŞLAR. AYRICA yeni gelinevlerinde de çok şık duracağını göz ardı etmeyin. fiyatı 50 ytl

vee bu çok şirin top mumlar büyükleri 25 küçükleri 15 ytl yine ister yıldız ister kalp desen seçimi ve renk size kalmış

kalpliqy4.jpg

arkadaşlar klasik mumlara bir örnek daha dediğim gibi istediğiniz renk olabilir tamamen size kalmış

trukuaznz5.jpg

ayrıca fanatikler için taraftar modelleri de bulunmakta.

19597567xr3.jpg

83582559ph3.jpg

tüm modellerden seçmeler

karisik2rd6.jpg

ay bunlar harika muma değil bibolaya benziyolar :))
birde ben yaptım demede sen bunları :)))

ay bunlar harika muma değil bibolaya benziyolar :))
birde ben yaptım demede sen bunları :)))

daha önce ben de yanında yaptım bunlardan ama memur olunca bıraktım. kuzenim halen hobi olarak devam ediyor. beğenmene sevindim. inan gerçekten vazo veya biblo gibi duruyor ama çok uzun süre dayanıklı çünkü içine doğru akıyor ve eridikçe içini döktükten sonra dışına bir zararı olmuyor aynı güzelliğini koruyor.

Son düzenleme:
Çok güzellermiş yaaaa ..
eline sağlık yapanın süper dekordur zaten mumlar birde böyle şekilenince ayrı güzel olmuşlar..

Çok güzellermiş yaaaa ..
eline sağlık yapanın süper dekordur zaten mumlar birde böyle şekilenince ayrı güzel olmuşlar..

teşekkürler. arkadaşlar toplu sipariş olursa fiyatlar da indirim isteyeceğim kuzenimden. toplu derken en az 5-6 kişi sipariş verirse. çünkü mumların boyaları yurtdışından geliyor ve zahmetli bir iş başladı mı hepsini beraber yapabilmesi lazım.haberiniz olsun istedim.

canım yaaaa bayıldımmm müthişler valla emeklerinize sağlık...
özelden haberleşiriz hayatım beğendiklerim var.........

kızlar mumlarda sevgililer gününe özel % 25 indirim var haberiniz olsun isteyene kalpli kırmızı pembe istediği gibi yapılabilir. nasıl dilerseniz siz tarif edin .

X