Gelinlik Modelleri süper gelinlikler

xiongmao

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
148
0
86
Diğer
kızlar bu modelleri fikir olması için koyuyorum. ben pekinde (çinde) yaşıyorum, burda bunları ölçü bildirerek (provasız sadece ölçüler söyleniyor) kişiye özel dikimlerle 299 euroya satıyorlar, kaliteleri de gayet güzel. sizlere de daha yüksek fiyatlar ödememenizi tavsiye ederim...

$gelinlik 2.jpg $gelinlik 2+.jpg $gelinlik 2++.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bence bazıları cok hoş.böle dar bele oturarak gelmesı falan düz asagıya inmesi deniz kızı gibi.bende kabarık modellerden nefret edıorum kugu balesi yapacak gibi bir hava oluyor zevk meselesi:66:

ilk baştaki gibi düz olanlar için söylüyorum tarzım değil tabikide tercih meselesi ama kabarık olsalardı oooffffffffff işte ozaman tamm

su som 2 3 yıldır gorduugm en guzl modellerden bırı .su eteklerı fırfırfır gıbı kabarık gelınlıklerden nefret ettım yaaa.bunun da altı tül olsaymıs daha hos olurmus aslında ama dıger modellerın yanında bu sperr yanııııı

üstü ayrı eteği olanlar çok itici gelio bana , böyle ve belden hafif kalçaya doğru yapışık olanlar çok hoşuma gidio , rengide tam istediğim gibi , süt beyazı asla istemem , belki bunun bi ton daha beyaza yakını olur yada bu , gerçekten çok hoş :)

Back