• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper bir klinik buldum

ahsen86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
3
0
86
İstanbul
merhaba doktor hanım ben tavsiyede bulunacağım bağdat caddesi erenköyde DENTAL STUDIO adında bir klinik açılmış gittim ,muayene ve röntgen ücretsiz, doktorlar çok güleryüzlü ,klinik çok güzel dizayn edilmiş ,çok memnun kaldım diğer arkadaşlara da bir faydam dokunduysa ne mutlu bana gitsinler durumlarını öğrensinler.fiyatları da bağdat caddesinde çok güzel bir klinik olmasına rağmen gerçekten uygun bayanlara tavsiyem...

Çok saol canım.Peki kanal tedavisi,dolgu ücretleri ne kadar bir bilgin var mı?Sitesi var mı diye baktım ama yok sanırım :S

Buldum canım şimdi sitesini.Muayene ücreti almıyorlar ama fiyatları daha yüksek tutuyor olmasınlar.Fiyatlarla ilgili bilgin varsa yazarsan çok sevinirim.

muayene de röntgen de ücretsiz arkadaşım çok hoşuma gitti ve sizle de paylaşmak istedim.ben bi dolgu yaptırdım çok kötü durumdaydı 140 tl verdim bağdat caddesinde ki diğer yerlere göre uygun bence geçen sene 200 vermiştim bi dolguya.diğer fiyatları bilmiyorum ama çok yüksek değildir bence telefonunu buldum senin için 0216 358 4444hihoyyyt

sadece dolgumu yaptırdınız yani bende üstdişlerımın değişmesi gerek lamına olmuyor ama dogal istiyorum kac zamandır dişlerle mucadele edıyorum ama yınede istedıgım gıbı olmadılar

merhaba doktor hanım ben tavsiyede bulunacağım bağdat caddesi erenköyde DENTAL STUDIO adında bir klinik açılmış gittim ,muayene ve röntgen ücretsiz, doktorlar çok güleryüzlü ,klinik çok güzel dizayn edilmiş ,çok memnun kaldım diğer arkadaşlara da bir faydam dokunduysa ne mutlu bana gitsinler durumlarını öğrensinler.fiyatları da bağdat caddesinde çok güzel bir klinik olmasına rağmen gerçekten uygun bayanlara tavsiyem...

klinik dizaynımı:)) yanı benı pek ilgilendırmıyor yaptıkları işe bakarım bide cok yüksek fiyatlar 5 bın 6 bın yanı bu paraya 1 sene calişiyorz halktan insanların gülmeye hakkı yokmu:)) tabı ben dedıgınız< yere gıtmedım genel yazdım sadece

Hanımlar bana ankarada klinik önerecek olanlar var mı? ilgi,donanım olarak ii olmalı,ben bu dişe dolguyu beceremm diyip gönderenler oluyormuş ve ücret olarak da makul olmalı para çok harcama lüksüm yok
ilgilerinize smdiden teşekkür ederim

ben araştırdım istanbul un en iyi laboratuarıyla çalışıyolarmış tarkan ın dişlerini yapan laboratuarmış bende de biraz çapraşıklık var ben de dusunuyorum lamina yaptırmayı onun için ayrıca bi randevu alıcam ama ben arastırdım estetik bi gülüş olması için lamina olması gerekmiyo üzülme kaplamaların da içi kristal olanları varmış onlardan yaptır bence burda yapıolar bence bı randevu al hem de ücretsiz bilgi edinmiş olursun.geçmiş olsun

ben araştırdım istanbul un en iyi laboratuarıyla çalışıyolarmış tarkan ın dişlerini yapan laboratuarmış bende de biraz çapraşıklık var ben de dusunuyorum lamina yaptırmayı onun için ayrıca bi randevu alıcam ama ben arastırdım estetik bi gülüş olması için lamina olması gerekmiyo üzülme kaplamaların da içi kristal olanları varmış onlardan yaptır bence burda yapıolar bence bı randevu al hem de ücretsiz bilgi edinmiş olursun.geçmiş olsun

ewt cnm zaten burda senın yazını gördüm araştırdım nettten siteye baktım bugun gıdecem doktor la da konuştum telde anlattım derdımı olur dedi bakalımm

slm kızlar gıttım dental studıo ya.. doktor hanım kendınden cok emın ve güzel dogal dişler olacagınnı söyledı tanesi 700 lira dan 9 diş 8 bın lıra tuttu ve benım için cok para zaten klinık bağdat caddesınde .. fiyatın böyle biyere gore cok olamadıgını düşünüyorumm zatwen dandık bieyere gıtsemde 600 tek diş fıyatı verıyorlar ve ben 2 sene once zirkonyum yaptırdım 500 e yaptırmiştım fiyatlar iyi oldugunu düşünüyorumm

Dental studio diş kliniğine epeyce bir araştırmadan sonra gitmeye cesaret edebildim.burada ki yorumlardan da etkilenmedim değil hani :18:.Olumlu olumsuz ne yaşarsam buraya yazacağıma dair de kendime söz vermiştim.Sonuç son derece keyifli arkadaşlar.Doktor Emek Erdem işine hakim bir doktor.Önce diştaşı temizliği ile beyazlatma yaptık.Ardından lamina yapıldı ön altılı dişime.Bu güne kadar hiç bu kadar rahat gülemediğim için kendime kızdım.Keşke bu işlemlere daha önce cesaret edebilseydim ve Emek hocayla daha erken tanışma fırsatım olsaydı.Kendisini rahatlıkla tavsiye edebilirim ben memnun kaldım arkadaşlar:16:

Back