SupEr bir çanta ve inci marka supEr çizme bakmaya deger

valla benim ürünlerim çook aşırı sorunlu değildi şimdi hakkını yemiyim....biri lekeliydi üzerime olmadılar fln...ama oofff biir sürü sorun olmuştu yollarken vs...halletmişti gerçi uğraşmıştı....şimdi okuyunca herkesin yazdıklarını nickini değiştirmesi falann şok oldumm:) böyle şeyler beklememiştim ondan sanırım...hemen çizmeye bakmak istedim...sonrada yazıyım dedim size:)) çizme hakketen güzel gözüküyor çünkü..bide inciymiş markası yazık...

neyseee topiğini doldurmayalımm cnmm:)) yazmadan duramadım aslında sevmem böyle işleri...aldığımm biirrrr sürü kötü şey oldu hiç birinide yazmadım özelden yazdım hep...kırmıyım insanları belki bana denk gelmiştir dedim...ama yazmak lazımmış..başkalarıda mağdur olmasın diyee az önce öğrendimm memnuniyet topiğni okudukçaa...ne olaylr olmuşş seninki hafif kaldı valla:))) biraz allah korkusu olması lazım sanırım burada satış yapmak için...dürüst olmak lazım...inşallah benden ürün alıp memnun kalmayan kimseler yoktuurrr:18:allah kul hakkından korusun....

tekrar geçmiş olsun sanada cnm delikli yazlık montunla naparsın artık bilmem:) bu arada bende öğretmenimm:) meslektaşmışız söylemek istedim:)) iyi günler cnmm..

Yazlık degil deri benzeri delikli kot :1: canım iyi günler canım

Canım benim mesajini yeni gördüm çanta henüz satilmadi rengi lacivert kenarları kahverengi pazarlık payı ise konuşuruz bakayım

Narinkizim benden iki kere alisweris yaptın birinde Mudonun yagmurlugunu aldın gayet memnun kaldın ve belirttin sonrasında mavi deri ceket aldın urun sıfır değildi bende birinden aldım üstüme uymayinca ya satayım ya da takas olsun dedim turkuaz gomlegi gelince gayet yıkanmış gönderdim ki 2 kez giymismdir en fazla tişörte gelince o da 1 kez giyildi boyunda çekme falan yok.o Sekilde ydi aldıgimda. İnsanları karalamadan önce tekrar düşünün bence.madem o kadar memnun değildiniz almaSaydiniZ. Burda benden alışveriş yapan takas yapan birsürü insan oldu.benden kaynaklı sorunları gerek tekrar hediye göndererek gerekse başka şekillerde telafi etmişimdir hep.ayrıca eski nickim nilay_ilker di degistirmemin nedeni de nişanlımdan ayrıldığım içindir. Başka neden arayip yok düştüğü duruma üzüldüm vs diyip altından başka bişey aramayın. !brctlp kadar sorunlu musteri görmedim burda bazı kisilere zaten kendisi istesede ben ürün satmiyorum artık. Msjinizi yeni gördüm yazilanlardaki yanlışlığı düzeltmek istedim.benim vicdanim ve içim gayet rahat Hani ....Bilginize. ..

Ben kimsenin hakkını yemem özelden sorununuzu ciddi anlamda dile getirseydiniz telafisini yapmaya clsRdim. Çirkin ithamlariniza rağmen cizmeyi bile geri gonderirdim yeter ki insan gibi konuşmayı bilin
Yazılanları okuyunca cok şaşırdım ithamlariniz cok çirkin. Keşke telafisini isteyebilseydiniz bu kadar çok şey yazacGniza. Ben yinede beğendiğiniz bişey varsa ve duruyoRSA gondermek isterim.yazdiklarinizA rağmen bu kadar iyi niyetli ve vicdanim rahat.son olarak burasi 2.el sayfasi herseyin sıfir gibi olması mümkün değil.narinkizim

Nilaycıgım eger
Yazılanları okuyunca cok şaşırdım ithamlariniz cok çirkin. Keşke telafisini isteyebilseydiniz bu kadar çok şey yazacGniza. Ben yinede beğendiğiniz bişey varsa ve duruyoRSA gondermek isterim.yazdiklarinizA rağmen bu kadar iyi niyetli ve vicdanim rahat.son olarak burasi 2.el sayfasi herseyin sıfir gibi olması mümkün değil.narinkizim
merhaba nilay ,eger deri lacivert ceket konusunda için rahatsa hiçbir şey demiyorum ve Allah biliyor diyorum eger benim yazdıklarımı okuduysan özelden yazdıgım mesajı da okumuşundur ceketi yollamak için adresini istemiştim ama cevap vermedin eger yazdıklarımı okuduysan mudo yagmurluga üzerinde minik parfüm veya yag lekesi bilemiyorum turkuvaz gomlege ve börbis tşörte bir şey demediğimi görmüşündür eğer çirkin ithamlarda bulunsaydım emin ol o böyle olmazdı ben mont konusundaki bu talihsizliği uzatsaydım sana ne yapar eder ulaşır ve iade ederdim beni tanıyan tanıyor

Ben sıfır gibi bir ürün beklemedim zaten ama bana yollamadan önce kusurlarını deformasyonunu söyleyebilirdin ama söylemedin sonrasında farklı zamanlarda özelden adresini 2 defa istememe ragmen yollamadın cevap bile vermedin ve o zaman hesabın kullanılıyordu aktıfti bana yolladıgın adrese yollayacaktım ama ptt şubesi olunca ve net adres olmayınca yollamadım yine diyorum diğer ürünlerine bir şey demedim ama o lacivert mont berbattı ve hala da duruyor istersen yolla adersini yollayım bota gerek yok o sana armaganım olsun ve bunu kesinlikle imalı iğneleyici bir durum olarak söylemiyorum cünkü yollasan da kullanamayacagım zaten bana buyuk beni üzen şeyin sen ne oldugunu gayet iyi biliyorsun ve ben seni rencide edici çirkin sözler söylediğimi düşünmüyorum olanı söyledim

Ürün kullanılmayacak durumda olsa ne satarim ne giyerim. Zaten 1 kez giymisligim vardır ancak.ciddi anlamda bir problemi yoktu ceketin olsa zaten söylerdim. bence yazilanlari tekrar oku.bi brctlp ile iftira atmadiginiz kalmış. Nickimi neden degistirdigimi sorgulamak kimseye düşmez. Kendinizce hoş olmayan yorumlar yapmışsınız. Msjinizi aldım o ara ama dönemeyecek kadar yoğun bir döneMdeydim.tişörtle ilgili boyu cekmis belli demek laf etmemis mi sayiliyor.bana telafi et desen zaten o zaman olmasada birsekilde ederdim.hakka hukuka önem veren biriyim.buraya tartışmak için yazMiyRm. Ama vicdanı nasıl rahat vs.yazılmış. daha ne yazacaktıniz ki.yazılanlar hiç hos değil .siz bana adres verme zahmetinde bulunsaydiniz telafi anlamında birseyler yapmaya çalışırdim bişeyi hediye etmenize gerek yok.iyi günler.

Son düzenleme:
Canim hem adresiniverseydiniz diyorsun hemde ozelden adresimi hatirladigin sekilde soyluyorsun sana ozelden yazdigin mesaja yazdigim gibi adresini veya sana ulasabilecegim bir adres bildir sali gunu yollayim ben bu halde giyemem canim

Canim hem adresiniverseydiniz diyorsun hemde ozelden adresimi hatirladigin sekilde soyluyorsun sana ozelden yazdigin mesaja yazdigim gibi adresini veya sana ulasabilecegim bir adres bildir sali gunu yollayim ben bu halde giyemem canim

Adrsni kısmen hatirliyrm adını soyadınızı hatırlatırlamiyrm kafama göre gondericek halim yok.ihtiyacı olan birine göndereBilirsin. Bana gondermne gerek yok.bu konuyla ilgili yorum yapmayacağım daha fazla iyi gunler

İyi günler nilay,ne ben o montla kötü olurum ne de sen kötü olursun .işin doğrusu satış yaparken tüm detayları söylemekte sende de vebal qltında kalmaz sın bizde diyecek bir şey bulamayız benim gücendiğim bu zaten benim sana telafi et dememi beklemene gerek kalmadan deformeyı bana söyleyebilirdin. bak 'asysu' arkadasımdan titreşimli bel kemeri almıştım önce çalışmadı bana bu konuda birçok öneride bulundu ama çalışsa bile düzenli degildi ve o kadar yogunlugu arasında iade aldı parasını kargo ücretiyle yolladı ben kesinlikle parasında değilim ki ben almadım bile ücretini ama onun bu davranısı beni onure etti ve yemin ediyorum ki dua ettim onun için insanlığı için sen öyle değilsin demiyorum sen de o günlerde anladığım kadarıyla zor günler geçirmişin sadece keşke deformelerini soyleseydin başka bir şeyle takaslardık neyse boşver gitsin sana iyi satışlar konuyu uzatmanın bir anlamı da yok zaten

Back