Cilt Bakımı Ürünleri Süper aqua gözenek sıkılaştırıcısı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Haybinses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
144
45
98
37
Merhaba arkadaşlar.Aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama;4-5 gundur kullandığım gözenek sıkılaştırıcı temizleme köpüğünden bahsetmek istedim.Çünkü inanılmaz yağlı bir cildim var sorunlu ve gözenekleri çok tıkanıyor.Bu ürünü kullanmaya başlayalı ki pudra kullanımını kestim,İnanilmaz bir rahatlama oldu cildimde resmen nefes alıyor cildim.Bu kore markası m harfi ile başlayan ürünü araştırma yapmadan sipariş verdim.Aslinda denemeden önce ürünleri internet kurtluğu yaparım ama başka ürünlerini de kullandığım icin (bb krem gibi) ve memnun olduğum için denemeden aldım.Lakin sonra internette beğenmeyenler olduğunu görünce eyvah gene para israfı yaptım diye kendime kızdım. Neyse denemekte fayda var dedim ve kullanmaya başladım. Yalnız ben fırça ile kullandım o sayede daha çok köpürüyor daha iyi temizliyor oldukça memnun kaldım paylaşmak istedim.sorunu olan ve sorusu olan olursa cevaplayabilirim.

Not:siyah nokta ile ilgili bir ürünü de kullandım ama düzenli değil pek hoşlanmadım.

peki acaba yüzünüzdeki delikleri kapatmaya yaradı mı

Bu kadar kısa bir sürede bunu yapması imkansız ama şöyle söyleyebilirim mesela yüzüme dokunduğumda yüzüme gözeneklerin tıkandığı hissi gelirdi elime Pütür pütür özellikle burnumda ama kullanmaya başladığımdan beri o his yok oldu bence bi tonikle de desteklenmesi lazım ben ev yapımı kullanıyorum kremini de kendim yaptım isterseniz ben bir süre de daha kullanayım öyle cevap yazayım size çünkü bu kadar kısa zamanda gözenek sıkılaşmaz

Arkadaşım Bayadır kullanıyorum waow diyemicem ama benim cildimde iyi geldi sivilce çıkmıyor en azından azalttı ama ben bi de kendi ev yapımı kremimi kullanıyorum c vitamini var için de o da sıkılaştırıyor olabilir.

Arkadaşlar ben de gözenek derdinden muzdaribim, türk kahvesi telvesi, şeker ve iki damla zeytinyağından oluşan bir maske denedim bende bir nebze işe yaradı. Yazayım dedim.

Zeytin yağı sivilce yapmasın?

Türk kahvesi cildimi çok kurutuyor, benim yanaklarım kupkuru t bölgem yağlı; karma cilt yani o yüzden yumuşatmak için yalnızca iki damla kadar koyuyorum. Ama siz isterseniz gül suyu ya da bal da ekleyebilirsiniz.

Hım benim cildim yağlı olduğu için cesaret edemiyorum yağlı şeylere ben de o işlemi bi kaç kere kahve ve limon suyunu karıştırarak yaptım düzenli yapınca ne olacak görmek lazım teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben de gözenek derdinden muzdaribim, türk kahvesi telvesi, şeker ve iki damla zeytinyağından oluşan bir maske denedim bende bir nebze işe yaradı. Yazayım dedim.
Nasıl kullanıyorsunuz , yüzünüzde bekletiyor musunuz yoksa peeling mi yapıyorsunuz , bir de ne sıklıkla ?

Haybinses ürünün markası nedir acaba , netten mi aldınız ? Benim gözenekler kötü durumda maalesef .

Evet yağlı ciltler için limon suyu iyi bir alternatif olabilir ama sonrasında mutlaka yağsız bir nemlendirici kullanın çünkü limon da kahve de çok tahriş edici maddeler.

Nasıl kullanıyorsunuz , yüzünüzde bekletiyor musunuz yoksa peeling mi yapıyorsunuz , bir de ne sıklıkla ?

Maske şeklinde sürüyorum, yirmi dakika kadar bekletiyorum. Yıkarken de peeling özellikli olduğu için dairesel hareketlerle soğuk suyla yıkayarak çıkarıyorum. Ben haftada üç gün yapıyorum ama daha kuru ciltler haftada bir kere de yapsa olur. Her gün yapılmaması gerektiğini düşünüyorum ama.

Haybinses ürünün markası nedir acaba , netten mi aldınız ? Benim gözenekler kötü durumda maalesef .
İnternette sitesi var ben ordan sipariş verdim bu zamanın da kullandığım temizleyiciler arasında en iyisi açıkçası.Tabiki 100-200 TL'lik ürünler denemedim bütçemi aşıyor ama orta derecede ürünler için iyi.Fiyati 60 lira ama indirimle daha uygun oluyor.Bence yağlı ciltler c vitamini içeren bir ürün mutlaka kullanmalı kremime koyduğumdan beri cildim çok rahatladı ve mutlaka su içimini arttirmaliyiz.Ben banyodan önce kahveli karışımı sürüyorum arkadaş kadar çok beklemiyorum ama bacaklarıma da yapıyorum.Kille de destekleyebilirsiniz.Uf yağlı cilt çok sıkıcı inanın ki kuru cildim olsun krem basayım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…