- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
hayırlı olsun canım yeni topik..güzel, hayırlı haberler gelmesi dileğimle..
He tm cnm anladımEvet canim burdan
Bu ay öyle yapıcam canım inşallah
Ama olmadan gelemeyiz canim.Az kaldı rabbimin izni ile hamis olur olmaz geliriz tatlım.Ama topigimizi bırakamayız.Saol cnm hep beraber yılmadan yıkılmadan hep beraber güzel günler gecirerek 2017 annesi olucaz inşallah
Canim yaklaşık 2 ay önce ben de hiç bi şey bilmiyordum. yeni yeni öğreniyorum. yum testini adetin 10. gününden itibaren yapmaya başla. yaklaşık 13 ve ya 14. gün t çizgisi koyulasmaya başlar. daha erken ya da daha geç de olabilir. testin pik yapması demek t çizgisinin c den köyü olmasıdır. test bu şekilde olunca 24-36 saat içinde yumurtan çatlar. Bu herkeste değişebiliyor. mesela benim daha geç catliyor. hayatimsiniz in erken catliyor. o yüzden ben t çizgisinin c ile hani koyuluga gelmesini beklemeliyimPik acilimi ne Kizlar cahilligime verin :))))
Sağol canım nasılsın denemeler varmı?Canimmm hayırlı uğurlu olsun topigin .....Inşallah senin de güzel haberlerini okuruz....@besirsubulut29 ve adını hatırlamadığım kızlar hayırlı olsun.
the craysy canim senin hep erkek hissettim.Inşallah olur canm.
Craysyninkini bende erkek hissediyorum neden bilmiyorum amaCanimmm hayırlı uğurlu olsun topigin .....Inşallah senin de güzel haberlerini okuruz....@besirsubulut29 ve adını hatırlamadığım kızlar hayırlı olsun.
Gec döllenme galiba canım bi kan verHahh oldu sanırımm kızlarr adetimden sekiz gün geçti ve testim böyle
Teşekkürler canım sende yoksun ne zamandır nasılsınhayırlı olsun canım yeni topik..güzel, hayırlı haberler gelmesi dileğimle..
hayatımız, the craysy, besirsu, bulut hayırlı olsun kızlar..bebişlerinizi sağlıkla alın kucağınıza gönlünüzce olsun inşallah..
Peki geç döllenmede genelde kız mı oluyor arkadaşlarGec döllenme galiba canım bi kan ver
Öyledir zaar teyzesi 2hfda sonra gidicem inşallah cinsiyetide öğrenirimGünaydın canım. senin minnak 6 gr olmuş
İnşallah cnm senin hislerin dogru çıkıyor hadi inşallahCanimmm hayırlı uğurlu olsun topigin .....Inşallah senin de güzel haberlerini okuruz....@besirsubulut29 ve adını hatırlamadığım kızlar hayırlı olsun.
Cnm tamamen yumun cat oldugu ani yakalamakla ilgili eger oncesiyse kiz tam aniysa erkek bisey degismiyor yaniPeki geç döllenmede genelde kız mı oluyor arkadaşlar
İnşallah canmCraysyninkini bende erkek hissediyorum neden bilmiyorum ama
Iyiyim canim hamdolsun.Evet var beklemedeyiz.Ama bu ay umudum yok.Sağol canım nasılsın denemeler varmı?
Inşallah canim o müjdeyi verirsin bizeİnşallah cnm senin hislerin dogru çıkıyor hadi inşallah
Sen ne hissediyorsun canım peki?İnşallah canm
Canim yaklaşık 2 ay önce ben de hiç bi şey bilmiyordum. yeni yeni öğreniyorum. yum testini adetin 10. gününden itibaren yapmaya başla. yaklaşık 13 ve ya 14. gün t çizgisi koyulasmaya başlar. daha erken ya da daha geç de olabilir. testin pik yapması demek t çizgisinin c den köyü olmasıdır. test bu şekilde olunca 24-36 saat içinde yumurtan çatlar. Bu herkeste değişebiliyor. mesela benim daha geç catliyor. hayatimsiniz in erken catliyor. o yüzden ben t çizgisinin c ile hani koyuluga gelmesini beklemeliyim