" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Merhaba anne ve anne adayları öncelikle hepimizin anneler günü kutlu olsun Benim 33 aylık dünya tatlısı bir kızım var. Yaşım 30 2. Çocuğu düşünüyoruz ve herkes gibi farklı olanı tatmak istiyoruz. Geçen ay dr kontrolü ile klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama deneme olamadı kısmet değilmiş malum salgın vardı kızım çok rahatsızlandı hastanelerde sabahlara kadar serum taktırdık.bu ay yeniden adet olunca takip olacağım. Beni de aranıza alır mısın ? Önerilerinize ihtiyacım var. Bu arada klomen ilk defa kullanmıştım ama bende acayip vajinal kuruluk yaptı yumurta çatladığında bile akıntım gelmedi acaba neden

Meraba canım senin ve hepinizin bebişleride hayırlı olsun saglıklıca kucaklarımıza alalım inşallah. Sat 25ekim. Teksefer korunmadım canım 11.gün digerlerinde korundum ondan biliyorum zamanını. Ewet canım kızistedigim için öyledenedim benim adetim düzenlidir yumurtlmagünümü bilirim onagöre ayarladım. Benim zorgeçti başları hamileligimin canım cok kanamamoldu düşükriskimvardı ama cokşükür şimdi iyiyiz ve anladımki kızbebişler öyle güçlü oluyoki bırakmıyo
canım kızın hayırlı olsun. peki yumurtlaman ne zaman oldu? yani kaç gün veya kac saat once tahmınen son ılışkı oldu?

Meleklerim32 Meleklerim32 Bazen yumurtlama çatlayana kadar sürüyor canım kaç günde adet olmana bağlı birde ne kadar geç adet oluyorsan o kadar geç yumurtlama gerçekleşiyor. Adet bittikten sonra ben kendim 9 uncu günde başlıyordum testlere ama az çok yumurtlamamın ne zaman olduğunu tahmin ettiğim için. Sen tam olarak bilmiyorsan veya ilk ise adet biter bitmez her sabah bir tane yap kendini yumurtlamani tanıyana kadar

Son düzenleme:
kızlar benim iki oğlumda da göğüs uçlarım hemen kararmıştı ve karnımda siyah çizgi oluşmuştu. bu sefer göğüslerim pembiş pembiş duruyor ve kıl uzaması vs olmadı. biraz bütüdüler ama aşırı bir büyüklük yok. akşamları üşüyorum gündüz snormal. idrrımda sarı açık renk. oğlanlarda nasıldı hatırlayamadım. birde yumurtlamadan 60 saat önce kesmişim ilişkliyi 4 gün sık ilişki oldu derin olmadı. bakalım ne olacak çok merak ediyorum birde ruyamda kız bebek gordum hamıle kaldığımı ogrenmeden once ama cınsel organ yerinde dumduzdu hiç çıkıntı vs yoktu. çıplaktı baktım her yerine. topbik tatlı bir bebekti. İnşallah sağlılı bir kızım olur.

aminn isallah canim bizde o gunlere saglikla geliriz sende saglikla al kucagina oglusunu isalhhh normal mi senin dogum sezeryan mi sezeryan olsa gun vericek ve doguma gidecen normal olsa beklz bakalim ne zamn sancin baslicak
Darisi bizlere isalhhh
isalhhh
benim ilk doğum epidural sezeryandi bunuda öyle istiyorum canim nasipse inşallah drum 5,6haziran gb aliriz dedi nts kontrolerine gore tam belirlenicek vakit yaklastikca saglikla gelsin bebegim inşallah darisida sizlere olsun canım benim

benim ilk doğum epidural sezeryandi bunuda öyle istiyorum canim nasipse inşallah drum 5,6haziran gb aliriz dedi nts kontrolerine gore tam belirlenicek vakit yaklastikca saglikla gelsin bebegim inşallah darisida sizlere olsun canım benim
isallah canim alah nasip etsin o zman dogum yapacagin belli artik 5 6 haziran hazirliklarini bitirmissindir simdi ohh ne guzel saglikla al kucagina benimde ilki epudural sezeryan bunda daha belli degil bakalim ne olucak

Ya kızlar bnm yumurtlama gunu 18.05.2017 kiz bebek istiyorum 14.05 dün gece ilişki oldu kiz icin yumurtlamasan 2 gün önce kesmeli ya bu gece de demesemmmi fikri olan 3 gece kalio ya da tek iliski olmus olacak

Saglik tabi en onemlisi de bir oglum var bir de kizim olsun istiyorum sağlıcakla inşallah bir de hamisler dua edermisiniz saglikli kiz icin bana da ..kiz bebise hamisler taktik verin ..Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bizim hayal edelim gerisi kun fe yekun

Rabim nasipnetsin islahhh bi prensesin olur cok dua et
Inşallah sağlıkla yaa senin nedir cinsiyet sağlıkla kucağına al insallah..ya tek kızım kiz kardeşim yok kuzenim bişeyim yok ya yas farkı ya izak bari bi ki kızım olsun oglum 3 yaşında can can Allah saglik versin cok seviliyor kizi erkegi yok amabüyüdükçe kizla annenin iliskisi daha farkli oluyi illa sen de hamilesin hamilelerin duasini Rabbim kabul eder bnm icin dua edermisin hayirlisiyla sağlıkla bi kızım olsun

Ya kızlar bnm yumurtlama gunu 18.05.2017 kiz bebek istiyorum 14.05 dün gece ilişki oldu kiz icin yumurtlamasan 2 gün önce kesmeli ya bu gece de demesemmmi fikri olan 3 gece kalio ya da tek iliski olmus olacak
Bugün sabah olabilirdi aslında ama bugün akşam için emin olamadım.arkadaslar ne yorum yapacak acaba

Cin takvimi tutmuyor zaten oglum da tutmamıştı.. biyolojik takvimle rus takvimi tutuyo gibi .. tamamen nasip Rabbim ol derse olur..ama yumurtlama gunu bilimsel dayanağı var gibi ..bi tek mesela bnm yumurtlama 18 14 unde ilişki oldu spermler o kadar yaşar mi ki acaba imkansız gibi duruyo.. tek ilişkiyle hamile kalan var mi peki

X