- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.781
Anneler gûnunuz kutlu olsun canlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım allahin izniyle o günleri görmek nasip olsun hepimize inşallahAminnn inşallah . Siz kucağınıza aldığınızda bende 30 haftaya yakın olucam :)
canım kızın hayırlı olsun. peki yumurtlaman ne zaman oldu? yani kaç gün veya kac saat once tahmınen son ılışkı oldu?Meraba canım senin ve hepinizin bebişleride hayırlı olsun saglıklıca kucaklarımıza alalım inşallah. Sat 25ekim. Teksefer korunmadım canım 11.gün digerlerinde korundum ondan biliyorum zamanını. Ewet canım kızistedigim için öyledenedim benim adetim düzenlidir yumurtlmagünümü bilirim onagöre ayarladım. Benim zorgeçti başları hamileligimin canım cok kanamamoldu düşükriskimvardı ama cokşükür şimdi iyiyiz ve anladımki kızbebişler öyle güçlü oluyoki bırakmıyo
benim ilk doğum epidural sezeryandi bunuda öyle istiyorum canim nasipse inşallah drum 5,6haziran gb aliriz dedi nts kontrolerine gore tam belirlenicek vakit yaklastikca saglikla gelsin bebegim inşallah darisida sizlere olsun canım benimaminn isallah canim bizde o gunlere saglikla geliriz sende saglikla al kucagina oglusunu isalhhh normal mi senin dogum sezeryan mi sezeryan olsa gun vericek ve doguma gidecen normal olsa beklz bakalim ne zamn sancin baslicak
Darisi bizlere isalhhh
isalhhh
isallah canim alah nasip etsin o zman dogum yapacagin belli artik 5 6 haziran hazirliklarini bitirmissindir simdi ohh ne guzel saglikla al kucagina benimde ilki epudural sezeryan bunda daha belli degil bakalim ne olucakbenim ilk doğum epidural sezeryandi bunuda öyle istiyorum canim nasipse inşallah drum 5,6haziran gb aliriz dedi nts kontrolerine gore tam belirlenicek vakit yaklastikca saglikla gelsin bebegim inşallah darisida sizlere olsun canım benim
Rabim nasipnetsin islahhh bi prensesin olur cok dua etBeni de araniza alın bende kiz istiyorum bir oglum var yumurtlamaya 2 gün kala ya kadar ilişki yattı aklıma 4 gün var yumurtlamaya denedim ilk kez önerileriniz neler benm icin de dua edermisiniz
Inşallah sağlıkla yaa senin nedir cinsiyet sağlıkla kucağına al insallah..ya tek kızım kiz kardeşim yok kuzenim bişeyim yok ya yas farkı ya izak bari bi ki kızım olsun oglum 3 yaşında can can Allah saglik versin cok seviliyor kizi erkegi yok amabüyüdükçe kizla annenin iliskisi daha farkli oluyi illa sen de hamilesin hamilelerin duasini Rabbim kabul eder bnm icin dua edermisin hayirlisiyla sağlıkla bi kızım olsunRabim nasipnetsin islahhh bi prensesin olur cok dua et
Bugün sabah olabilirdi aslında ama bugün akşam için emin olamadım.arkadaslar ne yorum yapacak acabaYa kızlar bnm yumurtlama gunu 18.05.2017 kiz bebek istiyorum 14.05 dün gece ilişki oldu kiz icin yumurtlamasan 2 gün önce kesmeli ya bu gece de demesemmmi fikri olan 3 gece kalio ya da tek iliski olmus olacak
Sabah kiz şansını dahamı çok arttirirmisBugün sabah olabilirdi aslında ama bugün akşam için emin olamadım.arkadaslar ne yorum yapacak acaba
Kız için 2-3 gün önce ilişki kesilcek deniliyor ama saat hesabida önemli.mesrla Whiteandblue arkadaşımız yumurtlamadan 60 saat önce oldu ilişkisi.yeni hamisimizSabah kiz şansını dahamı çok arttirirmis