- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.761
Amin canım peki bundan sonra kontroller sıklasıcakmı orada biz nst ye giriyoruz ya sancı varmı diye bide bebegin kalp atîslarîna bakıyorlar ben artık hep 2haftada bir gidiyorum sıklastî randevularİnşallah canım sağol allah razı olsun. Evet pazartesi günü bütün kontroller olucak üçüncü detaylı ultrasona da gidicez allahım kısmet ederse. Size de Maşallah kuzucuk parmağını mi emiyormus oy ben onu yerim Rabbim inşallah sağlıcakla kucaklarımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah aminnn
o gunleri görürüz isalhhh rabbimin izniyleAynen canım 3ümüz cok yakınîz kim once dogurur belli olmaz pespese gelicez insallah
sagol canım. AminnBaşınız sağolsun canım dikkat et kendine, hepimizde bir lekelenmedir gidiyor, herşeyden etlileniyoruz rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Amin canim Allah razi olsun
Cocuklarim da son haftalarda 2 hafta da bir o nst dediğin makina ya yani ctg diyoruz biz de burda bağliyorlar iki hafta da bir oluyor son zamanlar da ve beklenen doğum tarihi geçtiğin de iki günde bir mecburen gidiyorsun ama şuan nasıl olur bilemiyorum zaten bu pazartesi gelecek randevularıda teker teker yazarlar bana ona göre davranırız bizde artık ama sanırım bu ultrason dan sonra ultrason olmuyor tam hatırlamıyorum ama yine sorarım çünkü toplam da 3 ultrason hakkın var bu bizde sonuncusu bakalım nasıl olucak. Renkli resim için can atıyorum resmen geçen sefer gittiğimiz de küçük diye vermedi ama bu sefer muhakkak isticem inşallah eli yüzünde değildir yüzünü görürüz allahin izniyle Rabbim olmayan her anneye o duyguyu yasatsin inşallah, bize de o duyguyu tattirdigi için binlerce şükürler olsunAmin canım peki bundan sonra kontroller sıklasıcakmı orada biz nst ye giriyoruz ya sancı varmı diye bide bebegin kalp atîslarîna bakıyorlar ben artık hep 2haftada bir gidiyorum sıklastî randevular
Allah bağışlasın sana canım inşallah sağlıcakla bu yavrunu da kucağına alırsınCinsiyetin çok farklı bir bilimsel gerçeği olduğunu biliyordum ben :)
Bir oğlun var 21 aylık , Bitane daha geliyor o da erkek
Canım eğer cizgi çıkmıyor sa ve sende bazen böyle gecikme oluyor sa belki adet olursun belli olmaz. Ama istersen kan vermeye de gidebilirsin Rabbim inşallah gönlüne göre versinGunaydin kizlar bendw test aldin 1 2 defa yaptim ama adet biteli 5 gun falan oldu surekli yapsammiki biraz daha bekleyimmi
Ay canım ya maşallah size bizede inşallah sonlara geldiğimiz günleri görmek nasip olsun. Sende kuzunu kazasız belasız inşallah sağ salim kucağına alırsın aminnnbulut29 canim cok şükür temiz çıkmış sonuclar digerleride öyle çıkar inşallah sorunsuz atlat saglikla al kucagina
besirsu Hayatimsiniz121385 bulut29 kizlar sira size geliyor bana az kaldi 3haftam var ortalama inşallah hayirla saglikla tek tek alalim haberlerimizi
aminn isallah canim bizde o gunlere saglikla geliriz sende saglikla al kucagina oglusunu isalhhh normal mi senin dogum sezeryan mi sezeryan olsa gun vericek ve doguma gidecen normal olsa beklz bakalim ne zamn sancin baslicakbulut29 canim cok şükür temiz çıkmış sonuclar digerleride öyle çıkar inşallah sorunsuz atlat saglikla al kucagina
besirsu Hayatimsiniz121385 bulut29 kizlar sira size geliyor bana az kaldi 3haftam var ortalama inşallah hayirla saglikla tek tek alalim haberlerimizi
aminnn ismah hayirlisiyla canim benimde pzaratesi hastanede randevum var dr cok kontrol ediyo herseyii hemde oyeki sali da utrasyin olucak hayirlisiyla islahh bizede nasip olsun o son gunlere gelmekCocuklarim da son haftalarda 2 hafta da bir o nst dediğin makina ya yani ctg diyoruz biz de burda bağliyorlar iki hafta da bir oluyor son zamanlar da ve beklenen doğum tarihi geçtiğin de iki günde bir mecburen gidiyorsun ama şuan nasıl olur bilemiyorum zaten bu pazartesi gelecek randevularıda teker teker yazarlar bana ona göre davranırız bizde artık ama sanırım bu ultrason dan sonra ultrason olmuyor tam hatırlamıyorum ama yine sorarım çünkü toplam da 3 ultrason hakkın var bu bizde sonuncusu bakalım nasıl olucak. Renkli resim için can atıyorum resmen geçen sefer gittiğimiz de küçük diye vermedi ama bu sefer muhakkak isticem inşallah eli yüzünde değildir yüzünü görürüz allahin izniyle Rabbim olmayan her anneye o duyguyu yasatsin inşallah, bize de o duyguyu tattirdigi için binlerce şükürler olsun
Aynen canım aminnn inşallah allahin izniyleaminn isallah canim bizde o gunlere saglikla geliriz sende saglikla al kucagina oglusunu isalhhh normal mi senin dogum sezeryan mi sezeryan olsa gun vericek ve doguma gidecen normal olsa beklz bakalim ne zamn sancin baslicak
Darisi bizlere isalhhh
aminnn ismah hayirlisiyla canim benimde pzaratesi hastanede randevum var dr cok kontrol ediyo herseyii hemde oyeki sali da utrasyin olucak hayirlisiyla islahh bizede nasip olsun o son gunlere gelmek
Insallah canım aminbulut29 canim cok şükür temiz çıkmış sonuclar digerleride öyle çıkar inşallah sorunsuz atlat saglikla al kucagina
İnşallah canım. Sağolasın. Sana da hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim. Sağlıkla al paşanı kucağınameleklerim benim2 başın sagolsun canim Rabbim mekanini cennet etsin sizlere sabir versin başka acı göstermesin. bu arada gözün aydin gönlündekini duymuşsun Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin inşallah.
Papatyam321 canim cok şükür kalp atisini duymussun saglikla kavuş inşallah saglikli sorunsuz atlat gebeligini inşallah
ANGIE79 kurtuldun canim Rabbim hayirli evlat etsin inşallah darisi bizlere olsun
Aminnn inşallah . Siz kucağınıza aldığınızda bende 30 haftaya yakın olucam :)Allah bağışlasın sana canım inşallah sağlıcakla bu yavrunu da kucağına alırsın
Canim ovu.testi hamilelik degil 6. Gun bugun adet biteli ne zaman yapmaya baslayayimCanım eğer cizgi çıkmıyor sa ve sende bazen böyle gecikme oluyor sa belki adet olursun belli olmaz. Ama istersen kan vermeye de gidebilirsin Rabbim inşallah gönlüne göre versin