" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Amin canım peki bundan sonra kontroller sıklasıcakmı orada biz nst ye giriyoruz ya sancı varmı diye bide bebegin kalp atîslarîna bakıyorlar ben artık hep 2haftada bir gidiyorum sıklastî randevular

meleklerim benim2 başın sagolsun canim Rabbim mekanini cennet etsin sizlere sabir versin başka acı göstermesin. bu arada gözün aydin gönlündekini duymuşsun Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin inşallah.
Papatyam321 canim cok şükür kalp atisini duymussun saglikla kavuş inşallah saglikli sorunsuz atlat gebeligini inşallah
ANGIE79 kurtuldun canim Rabbim hayirli evlat etsin inşallah darisi bizlere olsun

Amin canım peki bundan sonra kontroller sıklasıcakmı orada biz nst ye giriyoruz ya sancı varmı diye bide bebegin kalp atîslarîna bakıyorlar ben artık hep 2haftada bir gidiyorum sıklastî randevular
Cocuklarim da son haftalarda 2 hafta da bir o nst dediğin makina ya yani ctg diyoruz biz de burda bağliyorlar iki hafta da bir oluyor son zamanlar da ve beklenen doğum tarihi geçtiğin de iki günde bir mecburen gidiyorsun ama şuan nasıl olur bilemiyorum zaten bu pazartesi gelecek randevularıda teker teker yazarlar bana ona göre davranırız bizde artık ama sanırım bu ultrason dan sonra ultrason olmuyor tam hatırlamıyorum ama yine sorarım çünkü toplam da 3 ultrason hakkın var bu bizde sonuncusu bakalım nasıl olucak. Renkli resim için can atıyorum resmen geçen sefer gittiğimiz de küçük diye vermedi ama bu sefer muhakkak isticem inşallah eli yüzünde değildir yüzünü görürüz allahin izniyle Rabbim olmayan her anneye o duyguyu yasatsin inşallah, bize de o duyguyu tattirdigi için binlerce şükürler olsun

Ay canım ya maşallah size bizede inşallah sonlara geldiğimiz günleri görmek nasip olsun. Sende kuzunu kazasız belasız inşallah sağ salim kucağına alırsın aminnn

aminn isallah canim bizde o gunlere saglikla geliriz sende saglikla al kucagina oglusunu isalhhh normal mi senin dogum sezeryan mi sezeryan olsa gun vericek ve doguma gidecen normal olsa beklz bakalim ne zamn sancin baslicak
Darisi bizlere isalhhh
aminnn ismah hayirlisiyla canim benimde pzaratesi hastanede randevum var dr cok kontrol ediyo herseyii hemde oyeki sali da utrasyin olucak hayirlisiyla islahh bizede nasip olsun o son gunlere gelmek

Aynen canım aminnn inşallah allahin izniyle

İnşallah canım. Sağolasın. Sana da hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim. Sağlıkla al paşanı kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…