" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Saolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dostlar sağ olsun
bende aylık kontrolümdeydim bugün doktorumuz bizi erkeğe benzetti ama yine kesin 100 de yüz demedi değişeceğini pek sanmam dedi bakalım artık nasipte ne varsa o rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin

bende aylık kontrolümdeydim bugün doktorumuz bizi erkeğe benzetti ama yine kesin 100 de yüz demedi değişeceğini pek sanmam dedi bakalım artık nasipte ne varsa o rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Hayırlı olsun canım cok sevindim darısı tüm isteyenlere insallah. Artık degismez gözün aydın.

Kızlar kusura bakmayîn merakta bıraktım sizi hakkınızı helal edin güzel gecti muayne nst ye baglandım once artık her gittigimde once nst ye baglanıcakmısım doktoruma kalbimde 1aydır carpıntı var hep dedim oda kardiyolojiye yolladî eko ve ekg cekildi guzel cıktı bide ustume cihaz taktîlar bur suru kablolar 24 saat ustunde durucak telefonla temas etme mumkun oldugunca dediler oyüzden telefonu elime alamadim gittim cikardilar cihazi ama sonuc hemen cikmiyormus pazartesi arayip ogrenicekmisim besirsu besirsu Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385
Ayyyhh cok sukur iyisin hep aklimdaydin ne oldu niye yazmadi diye cok sukur iyisiniz rabbim daha iyi etsin islah bi sorun ckmaz canim korkma cok sukur ya altan b1ktilar mi acilma falan varmi diye cok sevindim canim hade iki uc hafta daha dayanin rahatlicaz :dua:
oyyy masallah erkege benzetmisse oyledir canim hade gozun aydin cok sevindim saglikla al kucagina oglusunu isalhhh :)):KK200::nazar::halay:

Iyi olmanıza sevindim canım çok şükür herşey güzel geçmiş. O 24 kablolu kalp dinlenmesini bizim burda da yapıyorlar bir sorun çıktığında inşallah sonuçlar güzel çıkar canım. Bizde de son aylarda her doktor kontrolünde bebeğin kalp atışları dinleniyor hemen hemen yarım saat makinaya bağliyorlar con güzel bir duygu canım bu pazartesi bizde dinleriz inşallah Rabbim her isteyene o duyguyu tattırsın inşallah
Insallah canım pazartesi sende guzel haberlerle gelirsin ultrasonada giricekmisin bizimkisi parmagını emiyordu doktro emme refleksi baya gelismis dedi :)

Ayyyhh cok sukur iyisin hep aklimdaydin ne oldu niye yazmadi diye cok sukur iyisiniz rabbim daha iyi etsin islah bi sorun ckmaz canim korkma cok sukur ya altan b1ktilar mi acilma falan varmi diye cok sevindim canim hade iki uc hafta daha dayanin rahatlicaz :dua:
oyyy masallah erkege benzetmisse oyledir canim hade gozun aydin cok sevindim saglikla al kucagina oglusunu isalhhh :)):KK200::nazar::halay:
Sagol canîm ya valla merak ettigimiz tahmun ettim giremedim iste alttan bakmadı canım nst ye baglandim sancı cıkmadı suyu kilosu gelisimi gayet iyi dedi

Ay hadi masallah canım zaten biz erkek oldugunu tahmin ediyorduk insallah degismez saglikla dogurmak nasip olsun canım

Cnm ne olmuş sana gelmiş gecmiş olsun inan telaşımdan gecmişi okuyamadım
Carpıntım oluyordu canım onu soyledimde doktorda kardiyolojiye yolladı eko ekg guzrl cikti bide cihazla takip edelim dedi doktor 1gun ustumde kaldi cikardilar sonuc pazartesi ariycam cikmissa gidicem tekrar baska sorun yok cok sukur dinlenmeye devam et dedi

Ay canım ne kadar az gordunuz bebekleri siz ya neyse sabret az kaldi renklimi gosteriyor bari doktor ben son 2dir renklide gosteriyor ama elleri hep yuzunde yada yan donmus oluyor tam poz vermiyor
Kizilda hic vermedi renkli bunda bilmiyorum bakalim evet ya bizim burasi igrenc o kunuda ya randevulari gec gec veriyolar

Çok sevindim canım. Gözün aydın. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah

Maşallah canim cok sevindim Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin Aminn

Oyle canım ya kucagimizada almak nasip olur insallah kokularini cekeriz icimize ANGIE79 ANGIE79 ne yaptı acaba 2.melegimizde dogdu topigimizin sıra the craysy the craysy de sonrada bana geliyor insallah:)
dogum yapmistir simdi o sezeryan ya anca agrilar faln ugrasiyodur oyle oyyy sana sira geldiginde ardindan bana geloyo bénden hayatimsiniza geliyo sira ama ucumuzun pesmese oldugundaan ayni haftalar yada erken ya da gec belli olmaz artik o gunleri bi gorseydik islahhhh the craysy bi dogursa sora bize gelicek

Insallah canım pazartesi sende guzel haberlerle gelirsin ultrasonada giricekmisin bizimkisi parmagını emiyordu doktro emme refleksi baya gelismis dedi :)
İnşallah canım sağol allah razı olsun. Evet pazartesi günü bütün kontroller olucak üçüncü detaylı ultrasona da gidicez allahım kısmet ederse. Size de Maşallah kuzucuk parmağını mi emiyormus oy ben onu yerim Rabbim inşallah sağlıcakla kucaklarımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah aminnn

dogum yapmistir simdi o sezeryan ya anca agrilar faln ugrasiyodur oyle oyyy sana sira geldiginde ardindan bana geloyo bénden hayatimsiniza geliyo sira ama ucumuzun pesmese oldugundaan ayni haftalar yada erken ya da gec belli olmaz artik o gunleri bi gorseydik islahhhh the craysy bi dogursa sora bize gelicek
Aynen canım 3ümüz cok yakınîz kim once dogurur belli olmaz pespese gelicez insallah

X