" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Iyigeceler kızlar
Ben sabah 9 gibi sezeryana giriyorum.
Inşallah hayırlısı ile sağsalim kucağıma alırım meleğimi..
Hepiniz bebişlerinizle beraber Allaha emanet olun..
Ayý ne guzel yaa bize dua et neolur dogumda kabul oluyor dualar bizde saglikla o zmanlara gelelim islahh sende korkma canim simdi heyecan vardir tedirginlik karisik bi duygudasindir ama alah yardimciniz olsun saglikla sihatle al kucagina canim rabbim seninle olsun

Maşallah canim baya güzel hazırlık yapmışsın valla bence herşeyi güzel almışsın. Bende hastahane çantasını yavaş yavaş hazırlama ya başlarım artık zibin tulum ve body de almam lazım daha gömlek pijama aldım ama en çok lazım olanlar body tulum o dediğin zibinler ı almam lazım. Hastahane çantası için netten liste var ona bakarak hazirlayabilirsin çok güzel ben diğerlerinde de öyle yapmıştım yoksa bu var şu var deyip unutuyorum bazı şeyleri. Beşik için alt döşek varya onu netten sipariş etmem lazım yatak için var ama beşik için malesef yok canım ama oda kolay bir haftada falan geliyor. RABBİM sağ salim sonlara gelmeyi nasip etsin hepimize inşallah aminnn

Aminnnnn canim isalhhh o günlerebi gelelimde kolay herşey

Aminnnnn canim isalhhh o günlerebi gelelimde kolay herşey

Kızlar kusura bakmayîn merakta bıraktım sizi hakkınızı helal edin güzel gecti muayne nst ye baglandım once artık her gittigimde once nst ye baglanıcakmısım doktoruma kalbimde 1aydır carpıntı var hep dedim oda kardiyolojiye yolladî eko ve ekg cekildi guzel cıktı bide ustume cihaz taktîlar bur suru kablolar 24 saat ustunde durucak telefonla temas etme mumkun oldugunca dediler oyüzden telefonu elime alamadim gittim cikardilar cihazi ama sonuc hemen cikmiyormus pazartesi arayip ogrenicekmisim besirsu Hayatimsiniz121385

Canım basınız sağolsun insallah güzel haberlerle gelirsin

Gecmis olsun canım dikkat et kendine dinlen

Iyigeceler kızlar
Ay canîm benim dün aksam aklıma geldin 12 siydi galiba dogumu dedim girip yazamadımda insallah kavusmussundur melegine

Maşallah canım. Çok şükür sancın falan çıkmamış. İnşallah bundan sonra da rahat geçer. Kardiyoloji de de bi şey cıkmicak inşallah. Sanırım holter takmislar tansiyon için. Tansiyon problemin de yoksa derin bir Ohh cekebilirsin

Evet canım ritim holterdi sanırım tansiyonadamı bakılıyor onla tansiyon genelde 10 a 7 benim dusuk hep ama gebelikkte dusuk olmasu iyi diyor doktorum

Iyi olmanıza sevindim canım çok şükür herşey güzel geçmiş. O 24 kablolu kalp dinlenmesini bizim burda da yapıyorlar bir sorun çıktığında inşallah sonuçlar güzel çıkar canım. Bizde de son aylarda her doktor kontrolünde bebeğin kalp atışları dinleniyor hemen hemen yarım saat makinaya bağliyorlar con güzel bir duygu canım bu pazartesi bizde dinleriz inşallah Rabbim her isteyene o duyguyu tattırsın inşallah

Canım benim ilk doğum öğlen 2 de hastaneye yattım 1 bucuk cm acılmayla saat 5 te suni sancı verdiler saat akşam 10 da doğum yaptım 2 cide hemen gitmedim evde gecirdim sancılarımı hafiften sıklaşmaya başladı sancım saat 2 gibi yatış aldım normaldi sancılarım saat 4 e kadar 4 ten sonra şiddetlendi saat 5 te doğum yaptım hastaneye gittiğimde 6 cm acılma vardı

Iyigeceler kızlar
Oyyy doğum yapmışındır meleğin kucağındadır şimdi darısı başımıza canım allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah

Cnm ne olmuş sana gelmiş gecmiş olsun inan telaşımdan gecmişi okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…