- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.721
Ayý ne guzel yaa bize dua et neolur dogumda kabul oluyor dualar bizde saglikla o zmanlara gelelim islahh sende korkma canim simdi heyecan vardir tedirginlik karisik bi duygudasindir ama alah yardimciniz olsun saglikla sihatle al kucagina canim rabbim seninle olsunIyigeceler kızlar
Ben sabah 9 gibi sezeryana giriyorum.
Inşallah hayırlısı ile sağsalim kucağıma alırım meleğimi..
Hepiniz bebişlerinizle beraber Allaha emanet olun..
Maşallah canim baya güzel hazırlık yapmışsın valla bence herşeyi güzel almışsın. Bende hastahane çantasını yavaş yavaş hazırlama ya başlarım artık zibin tulum ve body de almam lazım daha gömlek pijama aldım ama en çok lazım olanlar body tulum o dediğin zibinler ı almam lazım. Hastahane çantası için netten liste var ona bakarak hazirlayabilirsin çok güzel ben diğerlerinde de öyle yapmıştım yoksa bu var şu var deyip unutuyorum bazı şeyleri. Beşik için alt döşek varya onu netten sipariş etmem lazım yatak için var ama beşik için malesef yok canım ama oda kolay bir haftada falan geliyor. RABBİM sağ salim sonlara gelmeyi nasip etsin hepimize inşallah aminnnOhh ne guzel anlatmissin canim bénde o badyleri cok severim zibin diyoruz biz ona ilk aylar ustte tulum altta zibin evet cok gidiyo keske ilk geldiginde alsaydin onlari cok lazim hastane cantan hazirmu peki baro onu hazirla mutlaka ayy su ayida atlatsaydik bi önümüzdeki ay hersryi bitirirdik ne guzel olurdu ya allahin izniyle bende besigi falan kurucam onumuzdeki ay ortasi ortu aldim dosegi herseyi var yani biberon aldim su alti acilanlardan eczaneden aldim emzigi dodosu ince koton bataniye 6 tane 0 3 aylik tulum 6 tazne zibin 3 aylik oda ikisi kollu otekileri kolsuz aldim corabi bi tane hirkasi sapka ve besik ortulerini aldim bende daha eczaneden yag ve koton almam lazim ilk aylar biz o yagla temizliyon bebegin altini islak mendil 3 aydan sonra kullacniyom bi iki picama ve pantolon penye alsam yeter bence cunku bizde daha millet de hediye getirio ilk aylar gerisi sonra alinir benim sutum notmalde yok ilk bi ay az az geliyo sonra kesiliyor o yuzden mama falanda almak gerek ama o kolay onceden almaqanda olir bende bu kadar canim isalhh saglikla sihatle aliriz kucagimiza
Aminnnnn canim isalhhh o günlerebi gelelimde kolay herşeyMaşallah canim baya güzel hazırlık yapmışsın valla bence herşeyi güzel almışsın. Bende hastahane çantasını yavaş yavaş hazırlama ya başlarım artık zibin tulum ve body de almam lazım daha gömlek pijama aldım ama en çok lazım olanlar body tulum o dediğin zibinler ı almam lazım. Hastahane çantası için netten liste var ona bakarak hazirlayabilirsin çok güzel ben diğerlerinde de öyle yapmıştım yoksa bu var şu var deyip unutuyorum bazı şeyleri. Beşik için alt döşek varya onu netten sipariş etmem lazım yatak için var ama beşik için malesef yok canım ama oda kolay bir haftada falan geliyor. RABBİM sağ salim sonlara gelmeyi nasip etsin hepimize inşallah aminnn
Aminnnnn canim isalhhh o günlerebi gelelimde kolay herşeyMaşallah canim baya güzel hazırlık yapmışsın valla bence herşeyi güzel almışsın. Bende hastahane çantasını yavaş yavaş hazırlama ya başlarım artık zibin tulum ve body de almam lazım daha gömlek pijama aldım ama en çok lazım olanlar body tulum o dediğin zibinler ı almam lazım. Hastahane çantası için netten liste var ona bakarak hazirlayabilirsin çok güzel ben diğerlerinde de öyle yapmıştım yoksa bu var şu var deyip unutuyorum bazı şeyleri. Beşik için alt döşek varya onu netten sipariş etmem lazım yatak için var ama beşik için malesef yok canım ama oda kolay bir haftada falan geliyor. RABBİM sağ salim sonlara gelmeyi nasip etsin hepimize inşallah aminnn
Hayırlı cumalar canım. AminHayirli cumalar herkese rabbim bu cuma hirmetine gonlunuzde ne varsa versin inşallah
Canım basınız sağolsun insallah güzel haberlerle gelirsinSlm hanımlar vallahi girmeye fırsat bulamıyorum okuyamıyorum bile gecmişi daha taşınma işim bitmemişken amcamı kaybettik ne halam kaldı nede amcam son amcamdı hepsi gercek dünyaya gittiler mekanları cennet olsun benim yarın aylık kontrolüm var iyi haberlerle dönerim inşallah bana dua edin olurmu hepiniz allaha emanet olun öpüyorum hepinizi
Canım oyle hatırlıyorum ama testlemi denedi bilmiyorumYaa yumurtlama öncesi denemişti ve oğlumu oldu ya şaşırdım şimdi
Gecmis olsun canım dikkat et kendine dinlenBaşınız sağolsun canım. İnşallah yarın güzel haberler verirsin bize. Dualarimiz seninle. Benim de bugün kanamam oldu. Doktora gittik hemen. Alttan muayene etti. Çok şükür iyiymiş bebiş. Kalp atışı da başlamış. Progestan verdi. Hiç sevmiyorum o ilacı. Çok halsizlik yapıyor ama mecburen kullancam
Ay canîm benim dün aksam aklıma geldin 12 siydi galiba dogumu dedim girip yazamadımda insallah kavusmussundur melegineIyigeceler kızlar
Maşallah canım. Çok şükür sancın falan çıkmamış. İnşallah bundan sonra da rahat geçer. Kardiyoloji de de bi şey cıkmicak inşallah. Sanırım holter takmislar tansiyon için. Tansiyon problemin de yoksa derin bir Ohh cekebilirsinKızlar kusura bakmayîn merakta bıraktım sizi hakkınızı helal edin güzel gecti muayne nst ye baglandım once artık her gittigimde once nst ye baglanıcakmısım doktoruma kalbimde 1aydır carpıntı var hep dedim oda kardiyolojiye yolladî eko ve ekg cekildi guzel cıktı bide ustume cihaz taktîlar bur suru kablolar 24 saat ustunde durucak telefonla temas etme mumkun oldugunca dediler oyüzden telefonu elime alamadim gittim cikardilar cihazi ama sonuc hemen cikmiyormus pazartesi arayip ogrenicekmisimbesirsu Hayatimsiniz121385
Evet canım ritim holterdi sanırım tansiyonadamı bakılıyor onla tansiyon genelde 10 a 7 benim dusuk hep ama gebelikkte dusuk olmasu iyi diyor doktorumMaşallah canım. Çok şükür sancın falan çıkmamış. İnşallah bundan sonra da rahat geçer. Kardiyoloji de de bi şey cıkmicak inşallah. Sanırım holter takmislar tansiyon için. Tansiyon problemin de yoksa derin bir Ohh cekebilirsin
Iyi olmanıza sevindim canım çok şükür herşey güzel geçmiş. O 24 kablolu kalp dinlenmesini bizim burda da yapıyorlar bir sorun çıktığında inşallah sonuçlar güzel çıkar canım. Bizde de son aylarda her doktor kontrolünde bebeğin kalp atışları dinleniyor hemen hemen yarım saat makinaya bağliyorlar con güzel bir duygu canım bu pazartesi bizde dinleriz inşallah Rabbim her isteyene o duyguyu tattırsın inşallahKızlar kusura bakmayîn merakta bıraktım sizi hakkınızı helal edin güzel gecti muayne nst ye baglandım once artık her gittigimde once nst ye baglanıcakmısım doktoruma kalbimde 1aydır carpıntı var hep dedim oda kardiyolojiye yolladî eko ve ekg cekildi guzel cıktı bide ustume cihaz taktîlar bur suru kablolar 24 saat ustunde durucak telefonla temas etme mumkun oldugunca dediler oyüzden telefonu elime alamadim gittim cikardilar cihazi ama sonuc hemen cikmiyormus pazartesi arayip ogrenicekmisimbesirsu Hayatimsiniz121385
Canım benim ilk doğum öğlen 2 de hastaneye yattım 1 bucuk cm acılmayla saat 5 te suni sancı verdiler saat akşam 10 da doğum yaptım 2 cide hemen gitmedim evde gecirdim sancılarımı hafiften sıklaşmaya başladı sancım saat 2 gibi yatış aldım normaldi sancılarım saat 4 e kadar 4 ten sonra şiddetlendi saat 5 te doğum yaptım hastaneye gittiğimde 6 cm acılma vardıCanım senin doğumşarın kaç saat sürdü? Benim ilk doğumum olmasına rağmen hastaneye gittiğimde 2 cm açıklığım vardı ve 7,5 saat sonunda oğlumu aldım kucağıma, genelde ilk doğumlar uzun sürermiş ama benim ilki bile çok kısaydıki bu daha mı kısa olurki?
Oyyy doğum yapmışındır meleğin kucağındadır şimdi darısı başımıza canım allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahIyigeceler kızlar
Cnm ne olmuş sana gelmiş gecmiş olsun inan telaşımdan gecmişi okuyamadımKızlar kusura bakmayîn merakta bıraktım sizi hakkınızı helal edin güzel gecti muayne nst ye baglandım once artık her gittigimde once nst ye baglanıcakmısım doktoruma kalbimde 1aydır carpıntı var hep dedim oda kardiyolojiye yolladî eko ve ekg cekildi guzel cıktı bide ustume cihaz taktîlar bur suru kablolar 24 saat ustunde durucak telefonla temas etme mumkun oldugunca dediler oyüzden telefonu elime alamadim gittim cikardilar cihazi ama sonuc hemen cikmiyormus pazartesi arayip ogrenicekmisimbesirsu Hayatimsiniz121385