" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Slm hanımlar vallahi girmeye fırsat bulamıyorum okuyamıyorum bile gecmişi daha taşınma işim bitmemişken amcamı kaybettik ne halam kaldı nede amcam son amcamdı hepsi gercek dünyaya gittiler mekanları cennet olsun benim yarın aylık kontrolüm var iyi haberlerle dönerim inşallah bana dua edin olurmu hepiniz allaha emanet olun öpüyorum hepinizi
Hayırlı haberlerle gelirsin insallah canım. Allah mekanını cennet etsin hepsinin insallah.

Slm hanımlar vallahi girmeye fırsat bulamıyorum okuyamıyorum bile gecmişi daha taşınma işim bitmemişken amcamı kaybettik ne halam kaldı nede amcam son amcamdı hepsi gercek dünyaya gittiler mekanları cennet olsun benim yarın aylık kontrolüm var iyi haberlerle dönerim inşallah bana dua edin olurmu hepiniz allaha emanet olun öpüyorum hepinizi
basiniz sagolsun canim isalhh hayirli haberlerle gelirisin islahh rabim gonlundekini versin inşallah

Başınız sağolsun canım Rabbim siz geride kalanlara sabır versin inşallah. Hayat işte bugün varız yarın yokuz mekanları cennet olsun inşallah. Sende kendini çok yorma canım dikkat et lütfen yarın da güzel haberle doktordan çıkarsın allahin izniyle inşallah dualarımız seninle canım

besirsu besirsu valla canım her seferinde türlü türlü şeyler geliyor geçen sefer çok güzel bebek elbiseleri gelmişti sonrakine alırım demiştim bu sefer de inan bebek elbiseleri hemen hemen hiç yoktu çok pişman oldum geçen sefer almadığım için. Bazen her ay geliyor bu alış veriş kampanyası yani pazar gibi bazende kaç ayda bir oluyor ama bir dahakine zor giderim havalar sıcak oluyor hemde insan içinde daralıyor öyle. Fazla bişey alamadım çocuklarıma pijama falan aldım ama bebek için tek pijama vardı başka hiç bişey yoktu ben bebek bodyleri için gitmiştim onlar da bu sefer yoktu. Aslında en çok kullandığım bu bebek bodyleri uzun kollusu kısa kollusu hiç fark etmez hemen hemen bir iki yaşlarına kadar onları kullanıyorum çok iyi onlar benim şimdilik 10 tane falan almam lazım kalanları sonra alırım elbiselerin altında çok güzel rahat oluyor birde üst için bodyler var kolsuz hani ayakları falan giriyor omuzlarda kapanıyor çok ama çok kullanışlı onlar çok da rahat gömlek t shirt zor oluyor başlar da sevmiyorum bebekler de fazla. Yani hem alt için hem de üst için o bodyleri ben öneririm. Birde pantolon pijama güzel gidiyor ama ne yap et o bodyleri al ben çocuklarım da sırf onları kullandım taaa iki yaşlarına kadar dış bodyler yani elbise üstü olanları ilk 6 aya kadar güzel gidiyor ondan sonra pantolon pijama ya geçiyorum ama iç yani elbise altı için atlet yerine o bodyleri 2 yaşlarına kadar giydiriyorum valla. Besigi gelecek ay kurmayı düşünüyorum zaten yorgan yatak üstleri hepsini almıştım bebek yorganlarıda iki tane var çocuklarım dan kalma daha yepyeni almama gerek yok canım öyle işte kalan şeyleri de azar azar indirimlerde alırım yavaştan

İnşallah sağlıcakla sonlara gelmek nasip olur hepimize ama ben alman sitelerine baktım hatta bugün okulda başta bir kadın bana söyledi onun da 5 çocuğu var dedi aynı ön sancılar bende de başladı ama ikinci hamilelik lerden sonra başlıyormuş anne hissediyormus eve geldim netten araştırdım gerçekten de öyle. İnşallah sadece ön sancılar dır Rabbim hiç birimizin emeğini boşa götürmesin ınsalah canım aminnn
Canım senin doğumşarın kaç saat sürdü? Benim ilk doğumum olmasına rağmen hastaneye gittiğimde 2 cm açıklığım vardı ve 7,5 saat sonunda oğlumu aldım kucağıma, genelde ilk doğumlar uzun sürermiş ama benim ilki bile çok kısaydıki bu daha mı kısa olurki?

Başınız sağolsun canım. İnşallah yarın güzel haberler verirsin bize. Dualarimiz seninle. Benim de bugün kanamam oldu. Doktora gittik hemen. Alttan muayene etti. Çok şükür iyiymiş bebiş. Kalp atışı da başlamış. Progestan verdi. Hiç sevmiyorum o ilacı. Çok halsizlik yapıyor ama mecburen kullancam

kizlar hepinizin berat gecesi mübarek olsun.
eşimin amca oglu vefat etti daha 32yasindaydi zor günler yaşıyoruz dün hafif lekem oldu cok şükür bebek iyiymiş 5,6haziran gb aliriz dedi inşallah saglikla kavusurum darisi da sizlere olsun inşallah.
yazilanlari elimden geldigince okumaya çalıştım Rabbim hepinizi ve bebislerinizi korusun inşallah
Başınız sağolsun canım dikkat et kendine, hepimizde bir lekelenmedir gidiyor, herşeyden etlileniyoruz rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Başınız sağolsun canım rabbim geride kalanlarına ömür versin, sanada bol bol kolay gelsin

Haa bu arada son günler çok telaşım vardı ara ara girip okudum ama yazamadım kızlar.. nolur kendinizi strese sokmayın erken doğum düşüncelerini aklınızdan çıkartın güzel şeyler düşünün Allahım biliyordur doğru zamanı sizin için en iyisini verir zaten rabbim..
Hepiniz kendinize cok iyi bakın öpüyorum sizleriiii..

Iyigeceler kızlar
Ben sabah 9 gibi sezeryana giriyorum.
Inşallah hayırlısı ile sağsalim kucağıma alırım meleğimi..
Hepiniz bebişlerinizle beraber Allaha emanet olun..
:KK200:
Canım inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın beneğini kucağına, dualarım seninle, kendini toparlayınca bizleride haberdar et, rabbim sana kolaylıklar versin inşallah

Canım senin doğumşarın kaç saat sürdü? Benim ilk doğumum olmasına rağmen hastaneye gittiğimde 2 cm açıklığım vardı ve 7,5 saat sonunda oğlumu aldım kucağıma, genelde ilk doğumlar uzun sürermiş ama benim ilki bile çok kısaydıki bu daha mı kısa olurki?
Ben de öyle sanıyordum ama öyle değil canım yani bende öyle olmadı. Bence bu bebeğin kilosuna duruş pozisyonuna ve o anki rahmin açılmasına bağlı. Kızım da hafif sancılar aksan üstü saat 6 da başladı 9 da hastahane ye vardık ve saat gece 12 de falan doğdu yani topu toplasan 5-6 saat sürdü. Ama oğlumda akşam 7 buçuk da sancılarım başladı sabah saat 8 de doğdu 12 saat sancı çektim ikinci olmasına rağmen. Bence değişiyor her hamilelikte

Başınız sağolsun canım. İnşallah yarın güzel haberler verirsin bize. Dualarimiz seninle. Benim de bugün kanamam oldu. Doktora gittik hemen. Alttan muayene etti. Çok şükür iyiymiş bebiş. Kalp atışı da başlamış. Progestan verdi. Hiç sevmiyorum o ilacı. Çok halsizlik yapıyor ama mecburen kullancam
Cok geçmiş olsun canim rabbim bebeğini sana bagislasin inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın canım

Iyigeceler kızlar
Ben sabah 9 gibi sezeryana giriyorum.
Inşallah hayırlısı ile sağsalim kucağıma alırım meleğimi..
Hepiniz bebişlerinizle beraber Allaha emanet olun..
:KK200:
Ayyy canım çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah. Allahin izniyle inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın bizlere de haber etmeyi unutma allaha emanetsiniz canım :KK200:

besirsu besirsu valla canım her seferinde türlü türlü şeyler geliyor geçen sefer çok güzel bebek elbiseleri gelmişti sonrakine alırım demiştim bu sefer de inan bebek elbiseleri hemen hemen hiç yoktu çok pişman oldum geçen sefer almadığım için. Bazen her ay geliyor bu alış veriş kampanyası yani pazar gibi bazende kaç ayda bir oluyor ama bir dahakine zor giderim havalar sıcak oluyor hemde insan içinde daralıyor öyle. Fazla bişey alamadım çocuklarıma pijama falan aldım ama bebek için tek pijama vardı başka hiç bişey yoktu ben bebek bodyleri için gitmiştim onlar da bu sefer yoktu. Aslında en çok kullandığım bu bebek bodyleri uzun kollusu kısa kollusu hiç fark etmez hemen hemen bir iki yaşlarına kadar onları kullanıyorum çok iyi onlar benim şimdilik 10 tane falan almam lazım kalanları sonra alırım elbiselerin altında çok güzel rahat oluyor birde üst için bodyler var kolsuz hani ayakları falan giriyor omuzlarda kapanıyor çok ama çok kullanışlı onlar çok da rahat gömlek t shirt zor oluyor başlar da sevmiyorum bebekler de fazla. Yani hem alt için hem de üst için o bodyleri ben öneririm. Birde pantolon pijama güzel gidiyor ama ne yap et o bodyleri al ben çocuklarım da sırf onları kullandım taaa iki yaşlarına kadar dış bodyler yani elbise üstü olanları ilk 6 aya kadar güzel gidiyor ondan sonra pantolon pijama ya geçiyorum ama iç yani elbise altı için atlet yerine o bodyleri 2 yaşlarına kadar giydiriyorum valla. Besigi gelecek ay kurmayı düşünüyorum zaten yorgan yatak üstleri hepsini almıştım bebek yorganlarıda iki tane var çocuklarım dan kalma daha yepyeni almama gerek yok canım öyle işte kalan şeyleri de azar azar indirimlerde alırım yavaştan
Ohh ne guzel anlatmissin canim bénde o badyleri cok severim zibin diyoruz biz ona ilk aylar ustte tulum altta zibin evet cok gidiyo keske ilk geldiginde alsaydin onlari cok lazim hastane cantan hazirmu peki baro onu hazirla mutlaka ayy su ayida atlatsaydik bi önümüzdeki ay hersryi bitirirdik ne guzel olurdu ya allahin izniyle bende besigi falan kurucam onumuzdeki ay ortasi ortu aldim dosegi herseyi var yani biberon aldim su alti acilanlardan eczaneden aldim emzigi dodosu ince koton bataniye 6 tane 0 3 aylik tulum 6 tazne zibin 3 aylik oda ikisi kollu otekileri kolsuz aldim corabi bi tane hirkasi sapka ve besik ortulerini aldim bende daha eczaneden yag ve koton almam lazim ilk aylar biz o yagla temizliyon bebegin altini islak mendil 3 aydan sonra kullacniyom bi iki picama ve pantolon penye alsam yeter bence cunku bizde daha millet de hediye getirio ilk aylar gerisi sonra alinir benim sutum notmalde yok ilk bi ay az az geliyo sonra kesiliyor o yuzden mama falanda almak gerek ama o kolay onceden almaqanda olir bende bu kadar canim isalhh saglikla sihatle aliriz kucagimiza

X