" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Teşekkürler kızlar yorumlarınız için aslında doktor bi tahmin yaptı ama cok cok küçük kesinlikle yanılıyorda olabilirim dedi kız bebeğin genital bölgesine benziyor ama kıza göre cıkıntısı daha büyük fakat cizgi gibi görüyorum şuanki durumda kız diyorum dedi ama en erken 2 hafta en gec 1 ay sonra net cevap veririm sana dedi ben cok ısrar ettim ondan yanılma payıyla kız dedi bebişime inşallah yanılıyordur sizler haklı cıkarsınız yanılmıyorsada 3 cü kızım yolda sağlıkla gelsin meleğim:süslü::süslü::süslü:
Niyeyse kız olduğuna inanamadım inşallah erkektir. Kizsa da erkekse de sağlıkla hayirla gelsin ins

amın canımm allah razı olsun sordum ben kasılma gunde 4e kadar normal sancılarda rahım kaslarının bebek buyumesınden dolayı gevsemesınden dolayı dedı. kanama suyun gelmesı olursa hemen haber et dedı
İnşallah sağ salim hepimiz kucağımıza aldığımız günleri görürüz canım bu günler de geçer inşallah

Selamlar guzel anneler. Berat kandiliniz mubarek olsun. Insalalh dualarda buluşalım.:KK200:
Size bir sorun var sizin de tuyleriniz cabuk uzuyor mu? Bana mi oyle geliyor bilmiyorum ama sanki daha hizli uzuyor.o_O
Bende değişiklik olmadı şimdiye kadar ama hamilelikte hormonlar çok değişiyor haliyle ondan da olabilir diye düşünüyorum canım

hayirli kandiller canim, basiniz sagolsun, buaralar hep böyle genc ölüm haberleri aliyorum :KK43:
az kalmis sagsalim bebegine kavusursun insallah

Allah korusun sizleri bebislerinizi.
canim bu ay yumurtlamadan yaklasik bi gün önce iliski olmustu, bugün sekizinci gün kasik agrim var sadece, hic baska bisey hissetmiyorum tutmadiysa önümüzdeki ay daha dikkat olucam, hayirlisi bakalim
Anladım canım inşallah hakkında hayırlısı olsun rabbim sağlıcakla gönlündekini nasip etsin inşallah

Basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun yorma kendini dikkat et dinlen zaten az kaldi senin doguma ismah saglikla sihatle zamaninda al kucagina isalhhh darisi bize artik lekelericinde korkma normal son aylar bide 35 . Haftadasin icin rahat olsun dogsada bisi olmaz artik hayorlisiyla

Isalh canim benimde en cok sertlesme oluyo karnimda sanci arada bele kasiga atiyo ozeliklede kramp atiyo kasik taraflarina ismah bu mumübarek gunde rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah saglikla sihatle zamaninda aliriz kucagimiza isallah aminnnn
alah hayirlara cikarsin isalhh belkide cok takiyoruzdur ondan dir
Aminnn canım inşallah

Seninde kandilin mübarek olsun canım rabbim sağlıcakla bebeğini de kucağına almayı nasip etsin inşallah. Başınız sağ olsun canım rabbim siz geride kalanlara sabır versin genç ölümler çok zor gerçekten Rabbim çocuk genç ölümü hiç bir eve vermesin inşallah sende kendine dikkat et canım misafir konusunda falan fazla yorma kendini

Basınız sagolsun canım rabbim geride kalanlara sabır versin genc ölüm göstermesin birdaha az kaldi canım saglıkla kavus yavruna insallah

hayirli kandiller canim, basiniz sagolsun, buaralar hep böyle genc ölüm haberleri aliyorum :KK43:
az kalmis sagsalim bebegine kavusursun i

Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin

Basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun yorma kendini dikkat et dinlen zaten az kaldi senin doguma ismah saglikla sihatle zamaninda al kucagina isalhhh darisi bize artik lekelericinde korkma normal son aylar bide 35 . Haftadasin icin rahat olsun dogsada bisi olmaz artik hayorlisiyla
hayorlisiyla

sağolun kızlar Allah razi olsun .
hayat zor Rabbim sinavimizi kolay eylesin inşallah

Gunaydin kizlar nasilsiniz
Hayırlı sabahlar canım valla bu sırt ve kaburga agrilarim daha sürüyor ama tek taraflı sadece. Randevuda doktora söylicem sırt için bantlar varmış doktor yazdırıyor hamileler için bende yeni duydum varsa söylicem bana da yağdırsın belki daha iyi gelir inşallah. Başkada yine çadıra geldim bebegin kalan elbiselerini tamamlamak icin ama yine bir sürü sıra valla içeri girene kadar biraz sürer. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor

Günaydın canım. Ben iyiyim çok şükür. Sen nasılsın
Vala idare ediyoz artik agirlastik agrilar oluyo cok kafama takiyorum ismah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
Hayırlı sabahlar canım valla bu sırt ve kaburga agrilarim daha sürüyor ama tek taraflı sadece. Randevuda doktora söylicem sırt için bantlar varmış doktor yazdırıyor hamileler için bende yeni duydum varsa söylicem bana da yağdırsın belki daha iyi gelir inşallah. Başkada yine çadıra geldim bebegin kalan elbiselerini tamamlamak icin ama yine bir sürü sıra valla içeri girene kadar biraz sürer. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
K1sik agrim var ve karinda kramp benim benimde dr kontrolum pazartesi oteki salida utrasyon dayan sende pazartesiye kadar dr soyle yazar biseyler sana aldinmi elbis efalan neler aldin yazsana biraz senin üçüncü tecrübelisin ben sadece hastane icin aldim onun disinda neler alim bilmiyorum kiyafet olrark soyle bende alim bide besigini falan kurdun mu ne zman kurucan
Gunaydın canım çok sükür idare ediyoruz doktor randevum var bugün bakalım ne diyecek insallah hersey yolundadır sen nasılsın
vala bée hergun baska sikintilar cikiyo karonda kramp oluyo kasik agrisi valahi iusgrasiyrum dua et ne olur saglikla alalim kucagimiza randevundan geldinmi ne dedi dr islah bisi yoktur haber ver mutlaka bekliyorum

Slm hanımlar vallahi girmeye fırsat bulamıyorum okuyamıyorum bile gecmişi daha taşınma işim bitmemişken amcamı kaybettik ne halam kaldı nede amcam son amcamdı hepsi gercek dünyaya gittiler mekanları cennet olsun benim yarın aylık kontrolüm var iyi haberlerle dönerim inşallah bana dua edin olurmu hepiniz allaha emanet olun öpüyorum hepinizi

X