" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
amın canımm allah razı olsun sordum ben kasılma gunde 4e kadar normal sancılarda rahım kaslarının bebek buyumesınden dolayı gevsemesınden dolayı dedı. kanama suyun gelmesı olursa hemen haber et dedı

Cok sükür canım bence izne ayrılsan artık daha iyi olur bende oglumda 32.haftada izne ayrıldım 35 de dogdu zorlanırsın artık

Basınız sagolsun canım rabbim geride kalanlara sabır versin genc ölüm göstermesin birdaha az kaldi canım saglıkla kavus yavruna insallah

Selamlar guzel anneler. Berat kandiliniz mubarek olsun. Insalalh dualarda buluşalım.
Size bir sorun var sizin de tuyleriniz cabuk uzuyor mu? Bana mi oyle geliyor bilmiyorum ama sanki daha hizli uzuyor.

Cok sükür canım bence izne ayrılsan artık daha iyi olur bende oglumda 32.haftada izne ayrıldım 35 de dogdu zorlanırsın artık
özel sektorde ızın sıkıntısı olmasa ayrılcamda doğum sonrasına ne kadar kalırsa okadar ıyı dıye dusunup devam edıyım dıyorum

hayirli kandiller canim, basiniz sagolsun, buaralar hep böyle genc ölüm haberleri aliyorum
az kalmis sagsalim bebegine kavusursun insallah

İnşallah boşuna öyle stress yapıyoruz dur valla inan öyle de sıkılıyoruz valla. Sağol canım allah razı olsun sen nasılsın denemelerin ne durum da
Allah korusun sizleri bebislerinizi.
canim bu ay yumurtlamadan yaklasik bi gün önce iliski olmustu, bugün sekizinci gün kasik agrim var sadece, hic baska bisey hissetmiyorum tutmadiysa önümüzdeki ay daha dikkat olucam, hayirlisi bakalim

Senin kaçıncı gebelik canım? Ben üçüncü diye bi çuval laf yedim doktordan. İkinci kizimda bu seferki riskleri hiç soylemediler. Bu kadar riskli olduğunu bilseydim belki de düşünmezdim. Benim normalde tansiyon problemim yok. Sadece gebelikte çıkıyor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin

Selamlar guzel anneler. Berat kandiliniz mubarek olsun. Insalalh dualarda buluşalım.
Size bir sorun var sizin de tuyleriniz cabuk uzuyor mu? Bana mi oyle geliyor bilmiyorum ama sanki daha hizli uzuyor.
Ben bide lazer yaptirmistim. Tüyler geri geldi. Hormonlardan bole oluyoz.

Benim ikinci gebeliğim. Ilkinde tansiyon problemim yoktu doğduktan sonra çıktı ve ömür boyu ilacimi kullanmak zorundayım. Derdi veren Allah dermani da verirmis. Allah sana üçüncü bir hediye daha vermiş inşallah sorunsuz doğar. Kendine dikkat et. Diyet tipi Beslen ve sarımsak ye çok faydasını görürsün.
Bence o doktoru da değiştir. Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez.

Haklısın canım. Degistircem doktoru. İnşallah sorunsuz bir gebelik geciririz

Basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun yorma kendini dikkat et dinlen zaten az kaldi senin doguma ismah saglikla sihatle zamaninda al kucagina isalhhh darisi bize artik lekelericinde korkma normal son aylar bide 35 . Haftadasin icin rahat olsun dogsada bisi olmaz artik hayorlisiyla
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah pisikolojik olarak çok takıyoruz ondandır allahin izniyle inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız canım
Isalh canim benimde en cok sertlesme oluyo karnimda sanci arada bele kasiga atiyo ozeliklede kramp atiyo kasik taraflarina ismah bu mumübarek gunde rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah saglikla sihatle zamaninda aliriz kucagimiza isallah aminnnn
Hayır olsun canım bende dogum yapmıstı bebegim kucagımdaydı gülüyordu hep rabbim hayırlara cıkarsın insallah
alah hayirlara cikarsin isalhh belkide cok takiyoruzdur ondan dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…